Следва

Можете ли да познаете годините на Холи Бери, тук на шоуто на Michael Kors на NYFW S/S 2024

SJP спечели модна награда, Сара Джесика Паркър я получи в най-красивата лилава рокля на света

58-годишната, извинете за клишето, абсолютна модна икона, е успешна в много области, като изявите й често носят заслужено признание

Celebrities преди 7 месеца

На Daily Front Row Fashion Awards в Ню Йорк, 58-годишната звезда от "Сексът и градът" получи наградата "Най-добра марка обувки на годината".

За да получи признанието, приятно загорялата от слънцето, с перфектен рус цвят на косата и свежо усмихната актриса облече рокля в класическо лилаво на Oscar de la Renta, в която ние простичко и на момента се влюбихме. Пищната дантела ни най-малко не пречи на яркия цвят, напротив, усеща се лек триумфален момент. С такава дреха всяка от нас, освен дневна красавица, спокойно би могла да бъде покорителка и на нощта. Към пурпурния разкош мисис Паркър добави тъмнолилав клъч, идентичен с цвета на ноктите й, и чифт отровно зелени обувки от последната колекция на притежаваната от нея марка SJP(вижте още: "Обувките са подкрепа: SJP с капсулна колекция за украинския ЦУМ").

Ден по-късно красивата Сара Джесика бе гост на лятното парти на ATG (The Ambassador Theatre Group) в двореца Кенсингтън в Лондон. За това поредно тържествено събитие звездата избра творение на ливанския дизайнер Elie Saab. Зелената рокля, с това деколте, с тези ръкави и с тази цепка, комбинирана с точно тези аксесоари, които виждаме, са еквивалентът на безупречния холивудски стил. Вярваме, че ще се съгласите(вижте още: "„Аз не мисля и не действам така": Сара Джесика Паркър за Кари Брадшоу ден преди премиерата на "И просто ей така" 2").

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.