Следва

IQOS ILUMA влиза в България с технология на следващо ниво

Малка история на дебитните карти: от най-първата до най-добрата

т.е. от Diners Club Card до neon от tbi bank

All About Life преди 5 месеца

Едно фино и игриво движение като това да платиш за нещо желано с банковата си карта е извор на допамин вече повече от половин век. Концепцията се ражда в Ню Йорк с името Diners Club Card и еволюира до едно неоново съкровище, което тежи не повече от 5 грама и идва в най-вибрантния есенен нюанс - tbi neon. Следва малка история на емоцията, която дебитните карти причиняват на модерния свят, защото живеем и се интригуваме от малките неща, които всъщност носят най-много комфорт, надежност, иновация и стил десетилетия наред...

През 50-те години на миналия век с ексклузивната DCC човек може да изпита кулинарните изкушения на най-добрите световни ресторанти. "Изобретателите" Франк Макнамара и Ралф Шнайдер пускат на пазара Diners Club Card, чието име внушава образи на космополитен елит, който вечеря със стил. Картата бързо се превръща в символ на изисканост, билет за кулинарни приключения за светски и авантюристично настроени натури.

Diners Club Card прехрвърля граници и океани, превръщайки се в културен феномен. Тя намира специално място в сърцата на пътуващите по света, джет сетърите и тези, които повече от всичко обожават изискани удоволствия без значение от момента и атмосферата. Картата предлага удобства, въплъщаващи духа на една историческа епоха, която вдишва и издишва удоволствие. Бързо Diners Club Card е посрещната с отворени обятия от ресторанти и хотели по целия свят и става пионер в идеята за дебитни и кредитни карти и няколко десетилетия fast forward в ръцете и портмонетата ни проблясва най-новата инстанция в полето на финансовите продукти. Yes, tbi neon, в пъти по-интригуваща и можеща... и за всеки!

Т-а-з-и дебитна карта, може би най-добрата дебитна карта в България, снема от раменете ни такси, които ненужно натоварват бюджета и се "пременя" в кредитна карта за всички моменти, в които искаме, но нямаме... Мхм, с безплатната дебитна карта neon да пазаруваме дори да нямаме налични средства по сметката, a ако я нямаме под ръка, лесно добавяме neon в дигиталния си wallet от Google. 

neon винаги страстно подкрепя шопинг фантазиите ни, така че когато желаем да си причиним нова покупка, активираме през мобилното приложение на tbi шопинг лимит (до 5 000 лева), *клик* плащаме, сумата бива изтеглена от шопинг лимита и имаме fashion, tech, beauty, etc. обекта на желанието си моментално. От история на трансакциите разделяме връщането на 3, 6 или 12 вноски. Ако сме платили с налични наши пари, сумата се връща по сметката ни и започваме да изплащаме от следващия месец. Ако сме използвали финансиране от банката в рамките на шопинг лимита, просто трябва да започнем да го погасяваме, отново от следващия месец. И сега внимание – опцията с 3-месечни вноски е без никакви такси, до края на януари същото важи и за 6-месечните. Ако изберем 12 вноски имаме изключително ниската лихва от 1.5%. В едно изречение: ето я единствената дебитна карта, която, само да поискаме, става кредитна и то с 0% лихва. 

За капак на този шопинг разкош през приложението на tbi bank правим преводи без такси, "защото вярваме, че да превеждаш пари на близките си, не е нещо, за което трябва да плащаш," казват от банката and that's so sweet.

Дебитната карта VISA neon си поръчваме безплатно през мобилното приложение на tbi bank, разплащателната сметка към картата е безплатна - няма такси за откриване и поддръжка, за преводи, плащания на сметки и пр. По сумата към карта neon дори има лихва от 2.1% (за до 2 000 лв.), а клиенти с повече налични средства могат много изгодно да открият и депозит през мобилното приложение - преференциалните лихви достигат до 3% и са най-високите в България. Извод: историята понякога има повече от изключително приятни развои, раят на дебитните карти съществува и е с отворени порти за всеки желаещ и това, което някога е било за тези с най-рафинирани вкусове и възможности, сега е за всички и е още по-вълнуващо... get your tbi neon now, baby!

... и очаквайте скоро есенна шопинг trend поредица специално от View Sofia, защото с neon by our side сме в шопинг mood като никога досега!

More from View Sofia

Джейн Фонда стана лице на H&M на 85: "Движи се! Само така ще останеш млад"

Celebrities преди 1 година

Преди точно четиридесет и една години Тренировката на Джейн Фонда излезе на VHS касети. Видеото бързо направи революция в домашния фитнес и създаде културен феномен. Става дума за ежедневната аеробна тренировка на Фонда, крилатата фраза „Почувствайте как мазнините се топят!" и, разбира се, забележителното трико Rainbow Brite и плетени топли гети на краката. „Тренировъчният екип помага, защото превръща ежедневните спортни занимания в специално изживяване!" пише Фонда в едноименния си сборник за фитнес от 1981 г.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.