Следва

Приказна Леа Сейду в новата кампания на Louis Vuitton

Мекотата на зрялата женственост: Ирина Шейк за Zara

Ирина Шейк е лицето на новата колекция на Zara за Есен/Зима 2024 и като такава е героинята в новата рекламна кампания на марката. На снимките 37-годишният руски модел позира в изчистена, семпла естетика, която служи за чудесен фон на зрялата красота, както на Ирина, така и на модата на испанската марка 

All fashion преди 6 месеца

Почти негримирана, мисис Шейк носи: обемно двуредно палто, рокля от костюмна материя, сатенени панталони, широки ботуши, рокля с флорален принт, бяла пола с миди дължина и други артикули, които вече можем да купим онлайн и в марковите магазини.

Наскоро бившият приятел на Ирина Шейк Брадли Купър, с когото моделът отглежда шестгодишната им дъщеря Леа, беше щракнат на среща с 28-годишната колежка на Шейк Джиджи Хадид. Малко по-късно 48-годишният актьор и сестрата на Бела Хадид прекараха уикенда заедно извън града.

Ирина Шейк няма официална връзка след раздялата си с Купър през 2019 г., но през последните няколко месеца бе засичана няколко пъти в компанията на бившия съпруг на Жизел Бюндхен, спортиста Том Брейди.  

More All fashion