Следва

Необикновените 40 години в модата на Наоми Кембъл в Музея Виктория и Албърт

We Love: Сидни Суини ала Бардо

Miu Miu срещa Y2K лекотaта

Celebrities преди 5 месеца

Има много начини да се насладите на лентата за глава. Можете да минете по кралския път а ла Блеър Уолдорф, като използвате аксесоара, за да уведомите дискретно, но ясно, всички, че вие ​​управлявате. Във фитнес залата лентата за глава е утилитарна мечта, която полага усилия, за да ви предпази от ужасяващото изпотяване. Днес ще ви бъде трудно да намерите видеоклип „направете го заедно с мен“ без хавлиеното разнообразие, рамкиращо лицето на създателя на съдържанието. 

За Сидни Суини дебелата трико версия на аксесоара от началото на 2000-те се оказа подходяща за изискана вечеря. Черна, еластична и широка повече от няколко сантиметра, приказно русата Суини използва небрежната лента за глава, за да допълни визията за вечерното парти, организирано от Miu Miu на Седмицата на модата в Париж.

Лентата за глава в този случай добавя очарователен драматизъм към цялостния имидж, подкрепен от грима на много нашумелия Патрик Та, който редовно гримира звездата от The White Lotus (който грим също напомня силно за началото на 2000-те!) и от избраните екстеншъни за коса, подписани от Рита Лоуъри. Придържайки се към темата за нулевите, косата е боядисана в платина - леко отклонение от обичайния за актрисата меден оттенък. Възторга си от видяното сподели гримьорът Глен Оропеза или още Глен Коко, твърдейки, че една визия не може да бъде по-парижка от тази, демонстрирана от Сидни (вижте още: Разкошна Сидни Суини в сътрудничество с Frankies Bikinis).  

Фината носталгична визия се допълва от черна мини рокля с пайети, подчертани копчета и изпъкнала яка в кремав цвят. На някои кадри се виждат и белите лачени токчета на Суини с платформа, доказващи, че тя е с идеалните аксесоари от главата до петите (вижте още: Beauty Starter: Сидни Суини за "Еуфория", Бриджит Бардо и защо се определя като парфюмен максималист).

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.