Следва

Норт Уест за i-D: Ще управлявам SKIMS и Yeezy

Принцеса Леонор положи клетва за вярност към Испания

Бъдещата кралица на Испания навърши 18 на 31.10.2023 и отпразнува рождения си ден, като се закле във вярност към конституцията на страната си

Celebrities преди 5 месеца

Тя се появи на официалното събитие в Мадрид, придружена от родителите си крал Фелипе VI и кралица Летисия и 16-годишната си сестра принцеса София. Фантастични гледка и настроение, предадени ни от пресслужбата на испанския кралски двор.

„Кълна се да изпълнявам съвестно задълженията си, да спазвам конституцията и законите, да зачитам правата на гражданите и автономните общности, както и в лоялност към краля“, каза Леонор по време на церемонията. Снимките се появиха в Twitter на испанското кралско семейство.

Важно събитие се обсъжда активно в мрежата: „След смъртта на баща си, Филип VI, тя ще стане първата жена монарх в страната за последните 150 години", както и: „Нейно височество не е толкова популярна в медиите, колкото членовете на британското кралско семейство: скромната, красива Леонор няма около себе си толкова много скандали, нито дразнещ марков гардероб, за да я обсъждат по същия начин, но ето че принцесата получава необходимото внимание, след като навърши съответната възраст” (вижте още: We Love: Принцеса Леонор от Испания, 17, с дреха на мама за соло ангажимент в Мадрид). 

Леонор е наистина прекрасна млада жена, която Испания боготвори. ЧРД 18, Леонор! 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.