Следва

Миналото: Елизабета Каналис и Джордж Клуни в Рим, спомен за романтици

Норт Уест за i-D: Ще управлявам SKIMS и Yeezy

10-годишната дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест украси корицата на модното списание ID

Celebrities преди 5 месеца

В интервюто в броя тя казва, че много прилича на баща си. На въпроса коя е любимата й песен, Норт отговоря без колебание: „Хитът на Кание Уест от 2004 г. Through The Wire“, добавяйки, че обожава да пее и да е на сцена. 

На крехката си възраст тя вече има амбиции да поеме семейния бизнес и по-специално линията за оформящо бельо SKIMS и модната марка Yeezy.

„Баскетболист, рапър, хм... Е, когато бях на седем, исках да бъда боксьор. Но сега промених решението си. Ще създавам изкуство, което ще продавам. Освен това един ден искам да управлявам Yeezy и SKIMS“, отговоря тя на въпроса каква иска да стане като порасне. 

Норт също говори за влиянието на баща си върху нея, като казва, че ако може да излиза с някого на срещи, би избрала Тупак. На въпроса кой е любимият артикул в гардероба й, дъщерята на Ким Кардашиян отговоря: „Якето на Майкъл Джексън, което майка ми ми подари за Коледа!“

Когато колегата пита хлапето кои три думи би използвала, за да се опише, Норт отговаря: „Най-добрата в света“. Говорейки за своите хобита, момичето изразява интерес към изкуството и пазаруването, и разказва за любовта си към баскетбола, който нарича "начин на живот", а не просто "хоби".

Норт е най-голямото дете на Кардашиян и Уест. Бившите съпрузи имат още дъщеря Чикаго и синове Псалм и Сейнт. В скорошно интервю основателката на SKIMS говори за това как Норт понякога се държи така, сякаш е единственото дете в семейството.

More from View Sofia

Новата мъжественост at its best: кой е френският модел Пол Хамелин и защо е корица на Vogue Man

Celebrities преди 11 месеца

Въпреки че представата ни за онова, което наричаме мъжественост еволюира бавно, но сигурно, френският модел, актьор и художник Пол Хамелин остава една от ключовите флагмани в трансформациите на мъжката визия на модния подиум. От възхода на андрогинността до прегръщането на вътрешната анима, Vogue Man се впуска във вълнуващ разказ за разширяващите се граници на мъжкото аз  

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 10 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.