Следва

Миналото: Елизабета Каналис и Джордж Клуни в Рим, спомен за романтици

Норт Уест за i-D: Ще управлявам SKIMS и Yeezy

10-годишната дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест украси корицата на модното списание ID

Celebrities преди 7 месеца

В интервюто в броя тя казва, че много прилича на баща си. На въпроса коя е любимата й песен, Норт отговоря без колебание: „Хитът на Кание Уест от 2004 г. Through The Wire“, добавяйки, че обожава да пее и да е на сцена. 

На крехката си възраст тя вече има амбиции да поеме семейния бизнес и по-специално линията за оформящо бельо SKIMS и модната марка Yeezy.

„Баскетболист, рапър, хм... Е, когато бях на седем, исках да бъда боксьор. Но сега промених решението си. Ще създавам изкуство, което ще продавам. Освен това един ден искам да управлявам Yeezy и SKIMS“, отговоря тя на въпроса каква иска да стане като порасне. 

Норт също говори за влиянието на баща си върху нея, като казва, че ако може да излиза с някого на срещи, би избрала Тупак. На въпроса кой е любимият артикул в гардероба й, дъщерята на Ким Кардашиян отговоря: „Якето на Майкъл Джексън, което майка ми ми подари за Коледа!“

Когато колегата пита хлапето кои три думи би използвала, за да се опише, Норт отговаря: „Най-добрата в света“. Говорейки за своите хобита, момичето изразява интерес към изкуството и пазаруването, и разказва за любовта си към баскетбола, който нарича "начин на живот", а не просто "хоби".

Норт е най-голямото дете на Кардашиян и Уест. Бившите съпрузи имат още дъщеря Чикаго и синове Псалм и Сейнт. В скорошно интервю основателката на SKIMS говори за това как Норт понякога се държи така, сякаш е единственото дете в семейството.

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.