Следва

Сезонът на чудесата: Ralph Lauren Holiday 2023

Остра критика: Dior замени Бела Хадид с израелски модел

Модна къща Dior бе остро критикувана, след като се появиха слухове, че е заменила родената в Палестина Бела Хадид с израелския модел Мей Тагер в рекламните си кампании. Бела е лице на Dior от 2016 

 

All fashion преди 8 месеца

Причината за това, според съобщения в турските медии, са изявленията на Бела в подкрепа на Палестина, поради което е изправена пред проблеми. 


Бела Хадид

Въпреки че няма официална информация, че Бела Хадид вече не е лице на Dior, мрежата вече работи в отговор на слуховете. В социалната мрежа X се появиха куп гневни коментари, като потребителите призовават хората да спрат да купуват продуктите на марката. Маркерът #BoycottDior стана популярен онлайн и започна да се използва от потребители, които симпатизират на народа на Палестина.

„Най-накрая Dior показа истинското си лице“, пишат потребителите.


Май Тагер

По-рано Бела коментира конфликта между Израел и Палестина и отбеляза, че семейството й е било изправено пред заплахи, което не може да я спре да изразява мнението си. Доскоро Бела постоянно се изказваше в подкрепа на Палестина: нейният Instagram беше блокиран, потребителите я критикуваха, а представители на агенцията за модели настояха тя да се откаже от позицията си. Самата Хадид отбеляза, че след случилото се е загубила доста договори.

Много холивудски звезди реагираха на конфликта в Близкия изток: Мадона, Анджелина Джоли , Натали Портман и др. Докато мнозинството подкрепя Израел, други се обявиха в подкрепа на Палестина, излагайки на риск холивудските си кариери. 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 17 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...