Следва

Swarovski x SKIMS: кристално бельо от Кардашиян

Сезонът на чудесата: Ralph Lauren Holiday 2023

Семпло и много изящно - типичен Ralph Lauren
 

All fashion преди 5 месеца

Кройките, дизайните, цветовете - всичко, излязло от модната къща на Ralph Lauren е истинско удоволствие за сетивата. Най-новата колекция на марката пристига с очарователния дух на зимния сезон и с безупречния си стил улавя същността на празничната елегантност (вижте още: NYFW: Ralph Lauren SS24, всички визии и 5-те големи акцента).

Пред обектива на Стивън Пан застават Акон Чангу, Каролина Трентини, Фелис Нова Нордхоф, Джухьонг Канг и Чарлз Одуро, за да претворят вълшебството на коледните и новогодишните празници чрез визиите си.

В колекцията са включени разкошни рокли и топли плетива, украсени с емблематичното плюшено мече на Ralph Lauren. Впечатление ни прави и роклята от черно кадифе с дълбоки разрези в областта на раменете, допълнена от ръкавици и малка черна чанта RL888, създавайки идеалната рецепта за стил и изтънченост (вижте още: Ана Еверс за Ralph Lauren и красивата RL 888).

Относно последното си творение, самият мистър Лорен споделя: "Празниците притежават определена магия, която не може да бъде уловена, а само усетена. Това е сезон на топлина, размисъл и уют, който те вдъхновява да мечтаеш за най-хубавите неща в живота и да ги споделяш с хората, които обичаш."

Скъпи Дядо Коледа, моля те, зарадвай ни с един пуловер с мече от Ralph Lauren, а може и черната рокля с ръкавиците, за най-послушните сред нас!  

More All fashion