Следва

Патрик Демпси: най-секси на планетата

Деним с диаманти и червено с макове за Ан Хатауей на CFDA 2023

Ан Хатауей открадна червения килим в очаквано добра комбинация

 

Celebrities преди 5 месеца

Ан Хатауей умее да рискува в различни публични ситуации, като фокусът обичайно е мода, интерпретирана дръзко и различно от всичко останало. Ан носи висшата мода по-добре от мнозина други, което доказа отново CFDA Fashion Awards 2023. Церемонията по връчване на наградите на Асоциацията на модните дизайнери на Америка се проведе в Музея по естествена история в Ню Йорк на 6 ноември. 

Ан беше и сред водещите на церемонията, респективно бе абсурдно да очакваме, че ще мине незабелязано за гости и критици. Харесваме смелия подход на актрисата - вместо типична, традиционна рокля за вечер на награди, тя избра деним, комбинация от бюстие и макси пола.


Много нежна в мъжкия си костюм: Ан Хатауей за Bvlgari


Дрехата от две части, с фин флорален принт върху изпран деним, е визия от колекцията S/S 2024 на Ralph Lauren. Линията на раменете, смело открита от горната част на корсета, и шлейфът на полата, достатъчно дълъг, за да се влачи по пода, създават и дори надскачат атмосферата, която би създала всяка традиционна вечерна рокля. Освен това напомна за легендарния дънков външен вид на Бритни Спиърс на Американските музикални награди през 2001.

Това, което прави силуета тежкарски, е диамантената огърлица на Bulgari. Сапфирът в центъра се съчетава прекрасно с денима, издигайки елегантността на следващото ниво.

Всъщност Ан нямаше много време да се подготви за събитието. В самото навечерие на тържественото събитие, първоначално избраната водеща Сара Джесика Паркър се оттегли поради неочаквани обстоятелства и Ан зае нейно място. Въпреки това, всички приеха с възторг мисис Хатауей, която показа перфектен външен вид. 

"Беше логично да избера най-американския материал, денима. Нищо не е по-подходящо от него за събитие, празнуващо американския дизайн", каза актрисата.

Разбира се, светлините на прожекторите не угаснаха на това място. Във втората част на вечерта Ан отново промени настроението, като се премени в яркочервена прозрачна рокля от колекцията S/S на Rodarte за 2018. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.