Следва

София Ричи: стил, влияние и лична модна марка

Знаехте ли за любовния триъгълник между Присила Пресли, Робърт Кардашиян и Елвис

Имало едно време, преди Крис, Кортни, Ким, Клои и Роб
 

Celebrities преди 5 месеца

Холивуд може да изглежда като огромен свят с необятни възможности, но ако го погледнем от различна перспектива ще осъзнаем, че всъщност е по-малък, отколкото изглежда и там всеки познава всеки. Тази теза се затвърждава от последната книга на неофициалния биограф на звездите Джери Опенхаймер - "Кардашиян: Американска драма". В нея той хвърля светлина върху част от историята на семейство Кардашиян, която често се забравя, а именно любовният триъгълник между Присила Пресли, Елвис и Робърт Кардашиян.

Присила Пресли и Робърт Кардашиян, 1976

Преди Крис Дженър и нейното потомство от изключително талантливи деца да завладее света, Робърт Кардашиян има друга жена в живота си - Присила. Опенхаймер твърди, че след раздялата си с Елвис през 70-те години на миналия век Присила и Робърт се запознават и между тях моментално пламва любов, която прераства в сериозна връзка: "Присила правеше Робърт много щастлив, казва близък приятел на бившата двойка. - Той искаше да се оженят и да има деца от нея. Това определено беше неговият план."

Присила Пресли и Робърт Кардашиян, 1976

Любовта на Присила към Краля на рока обаче наделяла и това бавно, но постепенно съсипва връзката им. Робърт e изключително раздразнен от факта, че Присила постоянно отговаря на обажданията на Елвис. Ситуацията допълнително се усложнява от факта, че Елвис и Присила вече имали обща дъщеря и Краля на рока не одобрява новия мъж в живота на Присила, въпреки че самият той в този момент е във връзка с Линда Томпсън (бивша съпруга на Брус Дженър).

Елвис Пресли и Линда Томпсън, 1976

Към цялата заплетена драма се прибавя и желанието на Робърт да контролира Присила и да я превърне "в послушна арменска домакиня". Това прелива чашата за красавицата, която ясно заявява на Робърт, че няма да се омъжи за никого, докато Елвис е жив (четете още: Големите любовни истории: Sex, Drugs & Rock&Roll... Елвис Пресли!).

Присила и Елвис Пресли с новородената им дъщеря Лиза Мари Пресли, 1968

Така бурната връзка приключва, Робърт Кардашиян продължава напред и се жени за Крис Дженър, с която остава до 2003, когато напуска този свят. Скоро след това Крис се омъжва за Брус Дженър, същият бивш съпруг на Линда Томпсън, от когото има две деца - Кендъл и Кайли Дженър.

Брус Дженър и Линда Томпсън, 1981

И ако това не доказва колко малък е Холивуд - припомняме, че Лиза Мари Пресли - дъщерята на Присила и Елвис, която трагично почина през януари 2023 - за кратко бе омъжена за Майкъл Джексън. А първият приятел на Ким Кардашиян е Тито Джексън, племенник на Джексън.

Брус и Крис Дженър, 1994

Връзките между Кардашиян-Дженър и Пресли са интересни, заплетени и доста непредсказуеми. Вероятно ще научим още много скрити факти от историята на семейството, което всички познават, след като "Кардашиян: Американска драма" излезе от печат.

More Celebrities