Следва

Остра критика: Dior замени Бела Хадид с израелски модел

По бельо: Кендъл Дженър за коледния Jacquemus

Провокативни кадри с празничен привкус 

All fashion преди 5 месеца

Коледа наближава, а с нея и закачливите кампании на модните брандове. Този път фокусът ни е върху Jacquemus, като звездата на шоуто е не коя друга, а Кендъл Дженър. Не е изненадващо, тъй като клана Кардашиян-Дженър е навсякъде и ни намига от всяка реклама, билборд и видео.

Колекцията на Jacquemus носи името “Guirlande” и преосмисля дизайните на марката, като ги пречупва през призмата на коледния дух. В нея има по нещо за всеки вкус - от пухкави и дълги до земята палта до топли вълнени пуловери от жакард. Цветовата палитра улавя същността на сезона със своите искрящи сребристи и златисти нюанси, ярко червено, нежно зелено и снежно бяло.

Не дрехите и цветовете обаче предизвикаха вихрушка от коментари в социалните мрежи. На един от кадрите Кендъл позира по бельо, а на друг съвсем е забравила за нуждата от дрехи през мразовития зимен период. Това е и причината в коментарите под публикациите на Jacquemus в Instagram да валят критики на парцали. Четем, че фотосесията е пълна безвкусица, силно провокативна и поредното доказателство, че семейство Кардашиян трябва да спре да показва тялото си, за да привлече внимание.

Преди само няколко дни, сестра на Кендъл - Ким, предизвика подобни реакции с най-новото си изобретение - "The Ultimate Nipple Bra". Повече за него, четете тук - За или против - новият Nipple Bra на Ким К.

Какво мислите вие за фотосесията на Кендъл - истинско изкуство или пълна безвкусица?

More All fashion