Следва

Проблеми със спонсорите отказаха Брад Пит от Формула 1

Джеф Безос и Лорън Санчес пред Vogue, тя мисли за сватба, той - не

С отминаването на декември за малко да ги пропуснем, но Джеф Безос и Лорън Санчес, грейнали във фотосесия за декемврийския брой на Vogue, не заслужават това.  

Celebrities преди 3 месеца

Основателят на Amazon, трайно настанен в топ 3 на най-богатите хора на планетата, и бившата тв-водеща разказват в интервю за изданието как моментът на срещата им е променил живота им. На хоризонта се задават и индикации за предстояща сватба (вижте още: СГО-ДИ-ХА СЕ! Джеф Безос предложи брак на Лорън Санчес с огромен диамант).

Джеф и Лорън позират за великолепната Ани Лейбовиц пред ранчото и космическия комплекс на основателя на Amazon Blue Origin в Западен Тексас. Самият милиардер се появява на една единствена снимка с любимата, в останалата част от фотосесията Лорън позира сама във визии на Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Skims, Tom Ford, Valentino, Ferragamo и Victoria Beckham.

За връзката между Джеф Безос и Лорън Санчес се заговори, припомняме, през януари 2019 г., малко след като милиардерът обяви развода си с Макензи Скот, от която има четири деца. Бракът на двамата просъществува 25 години.

Санчес е идеалният партньор за Безос, смятат от неговия кръг. Именно тя с необуздания си ентусиазъм помага на Безос да върви напред. Самият бизнесмен отбелязва, че любимата му има особено реактивно отношение към хората: "Лорън има невероятна интуиция, почти магьосничество в това отношение, твърди влюбеният мъж. - Тя вижда неща, които другите хора не успяват да доловят. Удивително чувствителна е към хората и това, което те мислят."

"Тя е връхната точка в живота на Джеф, казва Бари Дилър, който, заедно със съпругата си Даян фон Фюрстенберг, е един от най-близките приятели на Безос. - Те се обичат много - очевидно са влюбени. Тя го запали по най-сладкия начин, Лорън е страхотен стимулант."

След срещата с основателя на Amazon бившата телевизионна водеща и пилот Лорън Санчес (завършила летателно училище преди около десет години) също се променя, разказва сестра й Елена. "Откакто живее с Джеф, тя стана по-миролюбива, по-спокойна, по-самостоятелна." И допълва, че Лорън, 54, е развълнувана от новия си живот, но остава човекът, който винаги е била - фокусирана върху семейството си и хората, които обича. „Виждате я, тази красива и силна жена, облечена във вечерни рокли, но в действителност прекарваме по-голямата част от времето си на дивана с клинове за йога, играейки на телефоните си.“

Джеф Безос предложи на Лорън да се омъжи за него през май тази година, но двойката все още не е финализирала плановете си за сватба. "Все още мислим за сватбата, казва Санчес, - за това каква да бъде тя. Голяма или не? В Америка или в чужбина? Все още не знаем, сгодени сме от само пет месеца!"

Лорън си спомня, че Джеф е направил предложението, като е скрил пръстена под възглавницата след вечеря под звездите. Намерила го в леглото, докато се приготвяла за сън. „Когато отворих кутията, почти загубих съзнание.“

Лорън няма търпение да стане г-жа Безос, но още дори не е избрала рокля. „Има толкова много невероятни дизайнери!“, казва тя, твърдейки, че сред фаворитите й са Christian Dior, Dolce&Gabbana и Valentino.

Междувременно Безос се смее, попитан за плановете за сватба: „О, боже, не, изобщо не мисля за това. Изглеждам ли ви толкова глупав?“

Лорън казва още, че се вдъхновява от Салма Хайек и Амал Клуни. Защо? "Защото се обличат както искат и тази автентичност, според мен, прави стила." Не всяка богата жена трябва да се увива в The Row", твърди годеницата на най-богатия мъж на планетата.

Санчес коментира слуховете, че именно тя е украсила носа на 127-метровата яхта Koru, която Джеф купи наскоро. „Много съм поласкана, но не съм аз, казва Санчес. - Всъщност фигурката е една от любимите митологични фигури на Джеф - Фрея, скандинавската Богиня на любовта, плодородието, войната и златото. Ако бях аз...", шегува се Санчес, показвайки с жест, че гърдите й са по-големи от на скулптурата (вижте още: Обичта на известните: Безос и Лорън, двойка със стил).

Попитана за тайните й за блестящ външен вид, Лорън отговаря: „Много е просто. MEDS - медитация, упражнения, диета и сън, плюс слънцезащитен крем".

Развод след две години: Макензи Скот, бивша Безос и безмерно богата, отново е сама

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.