Следва

Най-модерната мацка в Холивуд: Марго Роби в дузина перфектни визии

Стил урок на седмицата: блейзър + деним по Марго Роби

Типът дънки е без значение, гледаме цялото

All fashion преди 3 месеца

Прави и широки, тесни и избелели, класически или шантави. Марго Роби има таланта да носи елегантно всеки тип деним, и това много й отива. 

Висока 168 сантиметра, най-високо платената актриса в света умее да носи най-обикновени на вид дрехи по фин и елегантен начин, на който лекичко завиждаме. Марго работи със стилисти с перфектен вкус, което, прибавено към вроденото й чувство за шик обличане, прави чудеса дори на полето на съвсем ежедневния стил. Освен това на мисис Роби прекрасно й стоят дънки - универсалният воин за всеки повод и всеки стил, независимо за какво събитие или случка става впрос. Прецизирани като комбинация, цвят, кройка и с прибавени точните аксесоари, дънките са най-доброто хрумване, ако искаме безпроблемно добър стилов имидж. В случая с Марго Роби разглеждаме нейните дънки, комбинирани практично със сако и подходящи детайли. Защотокомбинацита е супер шик. 

Най-горе на снимката Марго е с дънки като кюнец, удължаващи силуета. Звездата се разхожда по улиците на Ню Йорк, облечено отгоре до долу в артикули на Bottega Veneta. Малката подробност е, че и дънките, и топът са изработени от кожа, имитираща памучната тъкан, а обувките и чантата струват цяло състояние. Но комбинацията е великолепно олицетворение на небрежния бизнес стил.

Няколко дни по-късно нашата героиня показа друг, макар и близък по внушение ансамбъл с фокус дънките. Визията се възползва от предимствата на правия деним, идеален за издължаване на силуета. Раираната риза е откопчана върху основата от бял топ. Ризата е свободно пусната, без никакъв напън да изглежда по-натрапчиво, отколокото й се полага - не е стилизирана чрез закопчаване до врата, нито е спретнато пъхната в панталона. Марго я носи като тънко сако, което съответства на уникалното и елегантно внушение на правите дънки. 

Блейзърът над ризата тук играе много съществена роля. Най-важното за гарантиране на успеха? Първо - материята - качествена вълна. Второ - дължината - да покрива ханша. И трето - вплетената в тъканта на сакото шарка, която стабилизира силуета и го прави по-тежък и съответно подходящ за зимата. Вместо малка дамска чантичка Марго носи голяма кожена чанта, с което равнява пропорциите и ги доближава до съвършенството. 

Това, което наистина подчертава елегантното настроение на денима, са обувките. Дългият нос на обувките тип „сабо“ демонстрира елегантния си чар с всяка стъпка. Формата на обувките прибавя сила към иначе сдържания тоалет. Въпреки че като цяло имаме спокоен ежедневен тоалет, в обувките откриваме тайната за поддържане на напрежението.

Дънковите визии на Марго Роби носят различен чар всеки път, като видимо комбинацията винаги е една и съща. И все пак, когато търсите дънки като нейните, отбележете с червено модела. Става въпрос за Flare denim, имо го в изобилие в добрите бутици и определено се отнася в графата: най-популярни дънки на сезона!  

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 4 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 4 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.