Следва

Balenciaga Pre-Fall 2024

Най-модерната мацка в Холивуд: Марго Роби в дузина перфектни визии

Толкова красива, че сигурно и Барби завижда. 
 

All fashion преди 3 месеца



След като в неделната вечер, на червения килим на наградите "Златен глобус" 2024, я видяхме поразително красива за пореден път в безупречната розова рокля на Джорджо Армани с пушист шлейф от тюл, ни мами да погледаме повече Марго Роби. Чарът на тази жена е безспорно доказателство, че можеш да се влюбиш от пръв поглед. А това, в комбинация с перфектно подбран тоалет за всеки тържествен, и не само, повод, я превръща в моден пример за подражание без аналог.

По пижама или в рокля, с обувки на ток или маратонки, Марго изумява визия след визия. Ето за наслада на окото и ума любимите ни модни изявления на актрисата до момента >>>

На наградите Gotham, ноември 2023

Барби превъплъщението още е на дневен ред за Роби, която в продължение на месеци пресъздава емблематични за куклата тоалети. Този път Марго добавя елемент на изненада, защото не се появява в яркорозово, а в изискана черна рокля с полупрозрачно наметало и сандали на ток. Визията е вдъхновена от куклата "Black Magic Barbie" от 1964 година и изглежда страшно шик. 

На прожекция на „Барби“, ноември 2023

И като заговорихме за "Барби", ясно е, че героиня и изпълнител представляват синергично цяло. Приликата и във филма, и в действителността, е неоспорима, а Роби се старае да вдъхне живот не само на куклата, но и на нейния стил.

На специална прожекция на "Барби" в Холивуд, Марго заложи на пижама в бебешко розово с акцентни ресни на ръкавите и крачолите. Перфектната комфортна визия за филмов маратон.

На премиерата на „Saltburn“, ноември 2023

Едно “уау” е достатъчно, за да опише какво мислим за роклята с корсет на Schiaparelli. Всичко е пипнато до съвършенство, а балансът между рокля, бижута, грим и прическа граничи със съвършенството (вижте още: “Saltburn”, интригуващата драма на Емералд Фенел, идва този ноември).

На турнето, посветено на „Барби“ в Лондон, юли 2023

Ако някога сте се чудели какво би носила Барби по време на важно за нея събитие, можем да ви гарантираме, че би избрала именно това. Въздействаща комбинация от топ и пола в нежни розово-прасковени оттенъци с детайли в 3D стил от Vivienne Westwood и опасно високи, но изключително сладурски пухкави токчета.

На 95-ата церемония по връчване на наградите Оскар, март 2023

Погледната отдалеч, роклята на Роби създава впечателнието, че е направена от много неудобен латексов материал, но всъщност това е добра оптична илюзия, дължаща се на десетки малки пайети. Дизайнът на Armani Privé отговаря перфектно на повода и стои вълшебно в комбенация със стилно пригладената дълга коса. 

На премиерата на „Вавилон“ в Сидни, януари 2023

Световното турне на “Вавилон” върна Марго в родната Австралия, където тя просто засия на червения килим. Бебешкосинята рокля с корсет от Versace, украсена с нежна червена дантела, пълзяща по цепката на роклята, е олицетворение на дизайнерската фантазия. 

На премиерата на „Вавилон“ в Лос Анджелис, декември 2022

Смела визия, която не би допаднала на мнозина, на това заложи Роби за официалната премиера на “Вавилон” в Лос Анджелис. Черна рокля, голи рамене и много игра с текстури и разрези създадоха визия, която говори сама за себе си.

На 13-то издание на наградите за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис, ноември 2022

Като изящна богиня от Древна Гърция, Марго Роби се появи в зелена рокля от Bottega Veneta с асиметричен силует, елегантно акомпанирана от няколко златни гривни. Сложният нюанс на цвета стои добре само на безупречни жени с идеален тен.  

На наградите Innovator Awards в Ню Йорк, ноември 2022

Роби впечатли в Proenza Schouler от глава до пети по време на церемонията по награждаването в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк. Уникалният подход към стила, който има Роби, миксира бъбрив бял костюм с разкроен панталон и вталено сако с метални копчета с контрастираща дантелена риза, която освен всичко се подава под сакото. Съвършено!

На премиерата на „Амстердам“, септември 2022

На червения (и по-скоро зелен) килим на премиерата на "Амстердам", екранната Барби се разходи в рокля от две части на Chanel от колекцията Resort 2023. Визията е толкова нежна, че бихме я претворили не само за премиера, но и за сватбена церемония (вижте още: We Love: Марго Роби за Vogue, вълшебни кадри и страхотен разговор за всичко).

В Ню Йорк, февруари 2020

За участието си в токшоуто “The View”, Роби заложи на комбинация от Acne Studios и Magda Butrym. Много симпатично решение, но може би ние бихме подбрали друго палто към тези кожени панталони.

На пресконференция за „Bombshell“, ноември 2019

Великолепно палто, рокля от Chanel и сандали на тънък ток - безпогрешно решение за безупречно впечатление.

На пресконференция за “Имало едно време в Холивуд” в Германия, август 2019

Много нежна жълта рокля с детайли на корсет за пресконференция на “Имало едно време в Холивуд” е изборът на Роби за лятна визия. Семпло и елегантно - като самата нея.

На пресконференция за “Имало едно време в Холивуд” в Лондон, август 2019

Роклите, били те ефирни или прилепнали, цветни или еднотонни, са чудесен избор не само за Роби, но и за всяка друга жена. Не трябва да забравяме обаче и панталоните, които са неотменна част от гардероба на всяко съвременно момиче.

Белите дънки и сатенената риза в кремава тоналност на Марго надграждат баланса между официалния и небрежния стил, и припомнят, че невинаги се налага да сме свръхелегантни, за да оставим спомен (вижте още: Чарлийз, Марго и Никол - златното холивудско трио).

На премиерата на „Имало едно време в Холивуд“, юли 2019

Роби накара всички да затаят дъх, появявайки се в бяла рокля на Chanel с бухнали полупрозрачни ръкави и колан в талията на премиерата на „Имало едно време в Холивуд“ в Лос Анджелис. Къдриците в стил “стар Холивуд” са отличното тематичното допълнение. 

В Лондон, юни 2017

За финал, връщаме лентата 6 години назад и поглеждаме към по-стара визия на Роби. За събитие в Лондон, тя залага на рокля в бохо стил, отрупана с дантели и нежни точици. Май е време да я питаме от къде се е сдобила с нея, за да си вземем и ние една такава за предстоящата пролет.

More All fashion