Следва

Без повече Барби или когато милиардите не стигат за продължение

“Saltburn”, интригуващата драма на Емералд Фенел, идва този ноември

Красиво злокобна приказка за привилегии и желания 

Movies & TV преди 8 месеца

Режисьорският дебют на Емералд Фенел с филма “Момиче с потенциал” от 2020-та ѝ донесе една от най-желаните награди в киното, а именно "Оскар". Следващият проект на британската актриса, "Saltburn", очевидно ще я утвърди като значима фигура в режисурата. Всичко за филма, до най-малкия детайл >>>

Кой е в актьорския състав на "Saltburn"?

Розамунд Пайк, Джейкъб Елорди и Бари Киогън са звездите, които ще движат главното действие. Пайк се завръща на голям екран след филма "Много ми пука", в който изигра ролята на крехката, но безмилостна измамница Марла Грейсън, с което си заслужи "Златен глобус".

През последните години актрисата се развива все по-успешно и ако "Saltburn" оправдае очакванията на критиците, можем да сме сигурни, че Пайк си е проправила пътя към втори "Оскар".

Към прекрасната дама се присъединяват и изгряващите звезди Джейкъб Елорди (чднно хубавият младеж, познат ни от “Еуфория”) и Бари Кийгън (новият Жокер в "Батман" на Мат Рийвс).

Актьорският състав се допълва от Ричард Е. Грант, Алисън Оливър, Арчи Мадекве и Кери Мълиган. Този комбинация ни навява на мисълта, че филмът определено ще бъде величествен. 

Какъв е сюжетът на “Saltburn”?

Сюжетът все още е обвит в мистерия, но Фенел го описва като история за обсебване, в центъра на която е аристократично английско семейство. Действието се развива в средата на 2000-те години и се снима на различни места в Обединеното кралство. В рамките на филма се срещаме с Оливър Куик (Бари Киогън), студент, който се бори да намери своето място в Оксфордския университет и се запознава с очарователния Феликс Катън (Джейкъб Елорди), който го кани да прекара лятото в семейното имение Saltburn.

Кога ще можем да гледаме “Saltburn”?

Филмът ще се появи по кината на 24 ноември. Записваме си отсега дата и като любители на доброто кино, се надяваме “Saltburn” да ни изненада приятно. 

More Movies & TV