Следва

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Без повече Барби или когато милиардите не стигат за продължение

Въпреки впечатляващите приходи от над 1 милиард долара дотук, вероятно няма да видим розовия свят на Барби отново на голям екран 

Movies & TV преди 3 месеца

С голям интерес следяхме създаването на "Барби" и с още по-голям ентусиазъм гледахме филма, в който Грета Геруиг майсторски е промъкнала детайли от ежедневието на всяка жена. И точно когато се размечтахме за евентуално продължение, бяхме приземени на земята от новините, че такова няма да има (поне не и в близкото бъдеще).

В интервю, Марго Роби, която освен главна героиня, е и продуцент на филма, споделя, че не възнамерява да изпълнява нито една от тези свои роли при създаването на евентуално продължение. А както сами разбирате - какво е “Барби” без Барби (вижте още: Марго Роби във версия Барби - всички тоалети дотук)?

В допълнение, Грета Геруиг също няма подписан договор за продължение. Warner Bros са се опитали да сключат договор за евентулна втора част в качеството ѝ на режисьор, но това се е отложило до излизането на филма, а впоследствие е било отхвърлено като идея (вижте още: Неочакван гост в розовия свят на Барби: куклите Bratz са част от филма).

Самата Грета сподели в скорошно интервю: "В момента това е всичко, с което разполагам. Чувствам се така в края на всеки филм, сякаш никога няма да имам друга идея и всичко, което някога съм искала да направя, съм го направила”.

Малко сме разочаровани от тези новини и може би ще трябва да гледаме филма отново, за да намерим утеха. Вярвате или не - наистина сме влюбени в това творение на киното. 

More Movies & TV