Следва

Кой как избра да се рекламира: Джиджи Хадид за Self-Portrait

Седмица на висшата мода в Париж: Armani Privé Fall 2023

Маестро Армани остава верен на себе си сезон след сезон - безмерно изискан, чувствен, отдаден на идеята за тоталната женственост 

 

Runway преди 9 месеца

В най-изтънчената си колекция за годината - Висшата амода за есента на 2023-та Маестро Армани фокусира цялото си внимание върху розата - великото цвете, което органично се вписва и разцъфтява в една или друга степен във всяка от 67-те визии в ревюто.


Седмица на висшата мода в Париж: Balenciaga Couture Fall 2023


На бродиран с пайети корсет се появяват триизмерни пъпки от шифон в тон с полата и воала; същите те, но вече блестящи, се разсипват пищно върху пола с волани; от розови листенца, но вече черни, са изпълнени ефирните вечерни пелерини. Царицата на цветята е още върху приказните кадифени топове, под формата на брошка върху саката, като апликации върху шапките, и не само в червено, но и в черно, златно, сребристо и седеф(Вижте още: "Седмица на висшата мода в Париж: Valentino Haute Couture Fall 2023").

Цялата колекция Armani Privé Fall 2023 е в галерията >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.