Следва

Чудим се дали ни харесва: Barbie x Crocs

Кой как избра да се рекламира: Джиджи Хадид за Self-Portrait

Базираната в Лондон модна къща си партнира с Джиджи Хадид за по-добри продажби на колекция Есен/Зима 2023

All fashion преди 9 месеца

Известният британски фотограф Тайрън Лебон улавя ярките и модерни силуети на фона на зашеметяващата парижка архитектура за първата кампания на марката, заснета във френската столица. За красотата и стила в плюс се грижи Джиджи, облечена в костюм от букле, състоящ се от топ, сако и мини пола, както и завладяваща синя миди рокля с пайети. Това е третият път, в който Self-portrait наема мис Хадид за маркетинг кампаниите си. 

“Джиджи олицетворява всичко, което съвременната жена на Self-Portrait е - светска, свободолюбива и радостна. Струваше ни се най- правилно, след като работихме с Джиджи в Ню Йорк и Лондон, да се присъединим към нея в Париж за снимките на най-новата ни кампания на фона на място, известно с елегантността и романтиката си”, казва в интервю Хан Чонг, основател и творчески директор на модната марка.

Колекцията представя разнообразие от материали, включително креп, букле, шифон, прежда, кадифе, дантела, пайети и деним и ни предлага широка гама от цветове, сред които тъмносини, сини, зелени, розови, пурпурни, червени, кафяви, златни, сребърни, кремави, бели и черни нюанси.

Хан Чонг основава Self-portrait през 2013 г. и брандът бързо се превръща в синоним на сравнително достъпна съвременна мода, основана на функционалност и универсалност (вижте още: Кой как избра да се рекламира: Ирина Шейк за Self-Portrait. Дори да не обичаш романтични рокли, ще пожелаеш една). Марката се стреми да насърчава творческите таланти и подкрепя различни инициативи, включително стипендиантска програма в сътрудничество с Central Saint Martins в Лондон.

Колекцията вече е налична онлайн и, ако ви допада този стил, можете да пазарувате ТУК.

More All fashion