Следва

We Love: A$AP Rocky и перлените шнолки

Хайди и Лени Клум - Снежанки по дантела

Хайди Клум и 19-годишната й дъщеря Лени участваха в коледна кампания на марката за бельо Intimissimi, което не се хареса на всички. 

Celebrities преди 4 месеца

Че е налице здрав фотошоп, е факт. Но също така е вярно, че празничната колекция на италианската марка, която се състои от комплекти дантелено бельо в червени и черни нюанси и копринени пижами с пера, е красиво представена от модното дуо майка и дъщеря Клум. Семейството позира по бельо и с ярък грим на фона на „коледна“ червена стена, държейки в ръцете си кутии с подаръци. 

Абонатите отново бяха критични към манекенския дует, за което се ориентираме от коментарите под публикацията на кампанията в Instagram профила на Лени. Мама Хайди избра да ограничи коментарите под снимки с дъщеря си на страницата си.


Хайди Клум в жълт Zuhair Murad показа повече, отколкото искаше


„Все пак е доста странно да правиш фотосесия с майка си по бельо“, „По бельо с майка си?“ и „Има нещо инфантилно в дъщеря ви, което прави снимките малко страховити“, пишат потребителите.

Миналата година Хайди и Лени бяха подложени на критики за първи път заради полуголите си снимки заедно, след като рекламната кампания на марката беше посрещната с противоречия. На мнозина им се стори странно и дори неуместно, че майка и дете позират заедно по бельо. Самата Лени каза в интервю, че много харесва фотосесиите и снимачния процес и не се интересува особено от характера на коментарите. Двете редовно участват в кампании на известната марка за долно облекло от Апенините.  

More Celebrities