Следва

Астро: декември 2023 възстановява разклатените основи, подробна прогноза в самото навечерие на 2024

Крале на провокацията: Ирина Шейк и колеги за 032c

Колегите от германските лайфстайл издания определено умеят да се заиграват с провокацията. Интригуващата сесия с Ирина Шейк доказва това умение и в екипа на списание 032c.

Celebrities преди 4 месеца

Преди няколко дни изданието представи корицата на новия си брой, на която руският модел позира топлес и в престилка на Рик Оуенс, и стискайки яростно лимон в ръка. Сега разглеждаме и останалите снимки от фотографското дуо Шон и Шенг (Sean and Seng).

Модният директор на 032c, датчанинът Рас Баун Бартрам (Ras Baun Bartram) е отговорен за аткрактивния стайлинг на Ирина. Моделът се появява на страниците на списанието в тоалети на Giorgio Armani, Gucci, Prada, Woolrich, Givenchy и, както се очакваше, 032c Readytowear.

За снимките асистира помощник-стилистът от Русия Андрей Гутров, а бившият редактор на руския Vogue Ксения Соловьова коментари работата с Шейк така: "Ира е много дружелюбна, тя първа поздравява всички. И работи много бързо - знае точно какво да прави. Дори се преоблича там, на снимачната площадка, без да я е срам от никого" (вижте още: Обожаваме тоалетите на Ирина Шейк за разходки с Леа).

Ксения отбелязва още, че Андрей има „много провокативна“ задкулисна снимка от фотосесията на телефона си, но няма право да я споделя. Сесията обаче сама по себе си се е повече от смела, разглеждаме >

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.