Следва

Ваканцията на известните: Емили Ратайковски и Тина Кунаки

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 8

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

Ден 8 от големия Коледен Giveaway на View Sofia представя SUN на класическия Light Blue аромат от Dolce & Gabbana.

Новаторският цитрусов аромат е доза ударна свежест в летния, есенен, зимен и всеки друг ден. Поклонниците на богато прелъстителния Light Blue познават вариацията му SUN - приказно средиземноморско пиршество с горни лимонови, кокосови и ябълкови нотки, средни нотки от плумерия, жасмин и роза и базови нотки от мускус, ванилия и ветивер. 

За да бъде ваш SUN Light Blue на Dolce & Gabbana в щедрите 50 мл, условието ни преди Коледата на 2023-та е:

Усмихнете ни се в коментарите със слънчице, сърциче, усмивка или какъвто друг сладък емотикон пожелаете и едновременно го изпратете на своито слънца в мрежата чрез таг.

Имате време от петък, 8 декември, в 18 часа до понеделник, 11 декември, също в 6.

И нека слънцето бъде с вас! Щастлива Коледа! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.