Следва

Ваканцията на известните: Емили Ратайковски и Тина Кунаки

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 8

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 2 месеца

Ден 8 от големия Коледен Giveaway на View Sofia представя SUN на класическия Light Blue аромат от Dolce & Gabbana.

Новаторският цитрусов аромат е доза ударна свежест в летния, есенен, зимен и всеки друг ден. Поклонниците на богато прелъстителния Light Blue познават вариацията му SUN - приказно средиземноморско пиршество с горни лимонови, кокосови и ябълкови нотки, средни нотки от плумерия, жасмин и роза и базови нотки от мускус, ванилия и ветивер. 

За да бъде ваш SUN Light Blue на Dolce & Gabbana в щедрите 50 мл, условието ни преди Коледата на 2023-та е:

Усмихнете ни се в коментарите със слънчице, сърциче, усмивка или какъвто друг сладък емотикон пожелаете и едновременно го изпратете на своито слънца в мрежата чрез таг.

Имате време от петък, 8 декември, в 18 часа до понеделник, 11 декември, също в 6.

И нека слънцето бъде с вас! Щастлива Коледа! 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 18 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.