Следва

We Love: пищната украса на Dior и Saks в Ню Йорк

Ваканцията на известните: Емили Ратайковски и Тина Кунаки

Емили Ратайковски и Тина Кунаки прекарват съвместно времето си на островите Търкс и Кайкос, видно от споделените в социалните мрежи моделски снимки.  

 

Celebrities преди 4 месеца

Красивата гледка, заснета на фона на също толкова красивата плажна гледка, е увековечена от приятеля на Тина, испанският фотограф Виктор Сантяго.

„Мами“, подписа накратко публикацията си Тина. Припомняме, че тя има дъщеря, Амазони, от френския актьор Венсан Касел, а Емили пък е мама на Силвестър, плод на любовта й с продуцента и актьор Себастиан Биър-МакКлард. Между другото, двете хубавици са обединени не само от майчинството - и двете са щастливо разведени. Касел и Кунаки обявиха раздялата си през пролетта на 2023 г., а Ратайковски и Беър-МакКлард се разделиха в края на миналата година заради постоянните му изневери.

Сега Емили и Тина прекарват времето си с нови мъже - Кунаки беше забелязана през август в компанията на непознат млад мъж, а Ратайковски излизаше за кратко с няколко известни красавеца, включително комедиантите Пийт Дейвидсън и Ерик Андре, актьора Стефан Бък и певецът Хари Стайлс (вижте още: Емили Ратайковски след развода: „реших да изляза с всеки, който ме покани на вечеря“).

Емили наскоро сподели плановете си да напише честна книга за опита си с брака и развода. Според нея разводът е стигматизиран в съвременното общество, особено ако двойката е била заедно за кратко и тя иска да промени това.

През ноември Емили Ратайковски и Ирина Шейк присъстваха заедно на баскетболен мач. Женското приятелство процъфтява и това е чудесно.  

More Celebrities