Следва

Кой какво облече на червения килим на Vogue World 2023 в Лондон

Емили Ратайковски след развода: „реших да изляза с всеки, който ме покани на вечеря“

Емили Ратайковски, класическа разведена красавица, сподели смело в ново видео в TikTok, че след развода е взела решението да излезе на среща с абсолютно всеки мъж, който пожелае да я покани на вечеря

 

Celebrities преди 1 седмица

„Аз, останала току що необвързана, реших да излизам с всеки, който прояви желание да ме покани на вечеря“, каза тя.

Ратайковски добави, че е „благодарна, че този период от процеса по възстановяване е минал“.

Бела, Емили, Ашли отправят „Любовно послание към музата“ за календара на Pirelli 2023

Стотици фенове коментираха видеото на модела, използвайки златната възможност: „По-малко приказки, повече действия: току-що направих резервация за нас в Chili's“, пише заинтригуван, а друг добавя: „Мама ми и позволи да излизам с теб“ (вижте още: Емили Ратайковски подписва най-сексапилната визия на лятото). 

Припомняме, че Емили Ратайковски се разведе със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард миналата година след четири години брак, както се твърди, поради постоянните му изневери. След това Емили, по собственити й думи, най-накрая се е почувствала свободна (вижте и: Тя гола, той - също: Емили Ратайковски и Ерик Андре).

Оттогава хубавицата често е засичана в компанията на различни мъже, включително от най-известните в света, а в интервю директно си призна, че „опознава хората чрез секса“. След откровението заваляха критики, които не изглежда да трогнаха мисис Ратайковски (и това го имаше: Нито ден без нова тръпка: Хари Стайлс и Емили Ратайковски са новата звездна двойка). 

Емили наскоро спомена в интервю пред колеги, по повод развода преди 30-годишна възраст,  че „няма нищо по-хубаво от това“. Думите й се възприеха в известна стапан като подкрепа към актрисата Софи Търнър, на фона на новината за развода й с Джо Джонас.

Разбира се, част от феновете никак не одобряват поведението на Емили и я съветват вместо да се радва на свободата си, да отглежда с внимание сина си Силвестър. 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други