Следва

Всичко за Астения, състоянието на тежка физическата умора с психологически причини

Бела Хадид стартира с Perfect след дългата пауза

Отново в действие. 

Celebrities преди 3 месеца

Бела Хадид липсваше на модната индустрия в последната година. След като в началото на 2023 тя се оттегли, за да се съсредоточи върху здравословното си състояние, все се питахме кога ли Бела ще се завърне. Изглежда моментът дойде, защото красавицата ни зарадва днес с появата си на корицата на списание Perfect. 

Бела позира за общо 4 кадъра, като най-впечатляващият включва огромен плакат на художника Корбин Шоу, увит около тялото на 27-годишния модел. Вдъхновението зад снимката идва от Деби Хари, която през 1978 година използва за рокля плакат, който откъсва от стена пред концертна зала (четете още: Бела Хадид на корицата на Vogue Italy: когато фотографията си играе с изкуствения интелект).

"Добре дошла у дома, Бела", написаха редакторите на изданието в Instagram.

След като изтърпя 100 дни интензивно лечение на лаймската си болест, Хадид натисна паузата в процъфтяващата си кариера и намали публичните изяви. В края на декември обаче, Бела беше забелязана на разходка в компанията на ново гадже - любимият е известният конен ездач Адан Бануелос.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.