Следва

Дамите на първия ред на Седмицата на мъжката мода в Милано Fall 2024

Седмица на мъжката мода в Милано: Docle & Gabbana Fall 2024

„Смисълът на тази колекция всъщност е доста прост – истинска елегантност“, коментираха Долче и Габана шоуто си, добавяйки, че става дума за „красотата на ръчната изработка и най-високото качество, което идва от почти обсебващото ни познаване на правилата на шиене." Мъжката колекция есен-зима 2024 е озаглавена Sleek („гладка, блестяща“).

Runway преди 3 месеца

Доменико и Стефано решиха да демонстрират всичко най-добро наведнъж, като същевременно отново заложиха на безупречното кроене и ръчната изработка. И колекцията наистина се превърна в празник на шивашкото съвършенство. „Пропорциите и конструкцията са от решаващо значение: добре ушитото сако ви дава уравновесеност и присъствие“, каза Стефано Габана. „Въпреки това, не става дума само за години на страстна отдаденост към взискателното изпълнение, допълва Долче. - Това е и нашето константно разбиране на идеята за мъжественост.“

Колекцията се състои от 62 визии (този момент, в който количество и качество се обединяват), повечето от които са в черно и бяло. Костюми за всеки ден и смокинги за специални поводи, лъскави сака и прозрачни блузони, копринени пижами, макси кожени палта (много макси), кожени и вълнени палта, ризи с панделки (ненатрапчив възглас към Anthony Vaccarello) и само един дънков комплект.

Цялата мъжка колекция на Dolce & Gabbana Есен/Зима 2024 e в галерията. 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.