Следва

Влюбените Моника Белучи и Тим Бъртън на Emmy Awards 2024

Принцът и Принцесата на Уелс отмениха всички ангажименти след коремната операция на Катрин

Британското кралско семейство съобщи, че принцеса Катрин е изправена пред здравословно предизвикателство и няма да има официални задължения през следващите няколко месеца.

 

Celebrities преди 3 месеца

42-годишната съпруга на принц Уилям е претърпяла коремна операция, която е преминала успешно. Катрин ще остане в болница през следващите 10-14 дни, след което ще се върне у дома в Уиндзор, където ще се възстановява с подкрепата на близките си. 

От какъм характер точно е била интервенцията, не се уточнява, но става ясно, че операцията е била планирана. 

Принц Уилям също ще ограничи официалните си кралски ангажименти, за да се отдаде на семейството си.

Кралската двойка настоява личните медицински данни на Катрин да останат поверителни. Въпреки че не се знае каква точно е била операцията, се знае, че не става дума за злокачествено заболяване. 

За последно Катрин се появи публично на Коледа, както на Каледната служба, така и в навечерието на празника на Коледния прием в Бъкингамския дворец

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.