Следва

New Collection: Saint Laurent Resort 2024

Любов в розово: кампанията на Victoria's Secret за Свети Валентин

Очарование, гарнирано с много дантела и панделки.

 

All fashion преди 3 месеца

Victoria's Secret посреща сезона на любовта със специална кампания, посветена на Деня на влюбените - романтичен празник, уловен от обектива на Зоуи Гросман. Тазгодишната колекция на марката е представена от зашеметяващ дамски състав, включващ Девин Гарсия, Майова Никълъс, Адут Акеч, Джил Кортлев, Грейс Елизабет, Палома Елзесер, Елизабета Деси и Мариакарла Босконо.

Всяка от дамите излъчва уникално очарование, облечено в най-новите модели бельо на бранда, превръщайки кампанията в демонстрация на дизайн и портрет на всеобхватната красота.

Централното място в атмосферата на фотосесията, разбира се, е отделено на розовите и червени нюанси, приятно комбинирани с дантелени и корсетни детайли, панделки и цветя (четете още: Момичето на Свети Валентин: Барбара Палвин за Victoria's Secret x For Love and Lemons).

Сатенените нощници нашепват приказки за непреходна елегантност, а артикулите с черешови щампи добавят закачлив щрих към многоликата колекция, създадена, за да отпразнува различните аспекти на любовта - от деликатните чувства до смелите моменти, като гарантира, че всяка дама може да открие подходящото бельо за своето светивалентинско настроение.

More All fashion