Следва

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Givenchy

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Mugler с Ирина Шейк, Парис Хилтън, Анджела Басет и Наташа Поли

Вчера, 2 октомври, на Седмицата на модата в Париж видяхме ревюто на модна къща Mugler 

All fashion преди 6 месеца

Творческият директор на марката Кейси Кадуоладър събра иконите на моделската индустрия от различни поколения и куп знаменитости, които да покажат новите произведения на елегантния бранд. Мариакарла Босконо откри шоуто в прозрачно корсетно боди и шлейф, който се превърна в отличителния белег на новата колекция. Последваха Парис Хилтън, Палома Елсесер, Джил Кортлев, китайската актриса Фан Бингбинг, Ирина Шейк, Адут Акеч, супермоделите от 90-те Амбър Валета и Хелена Кристенсен, 65-годишната филмова легенда Анджела Басет, топмоделът от началото на 2000-те Наташа Поли и, за финал, 26-годишната Анок Яй, която влезе в топ 50 на най-търсените модели в света.


Мариакарла Босконо


Палома Елсесер


Парис Хилтън


Джил Кортлев


Фен Бингбинг


Ирина Шейк


Адут Акеч


Амбър Валета


Хелена Кристенсен

В основата на пролетната колекция, показана в сива стая, натъпкана с фенове, вперили очи в моделите, са същите емблематични силуети на модна къща Thierry Mugler с квадратни рамене, тясна талия и ясна линия на ханша, с които винаги сме свързвали творчеството на Тиери. Изобилие от новаторски тъкани, седемметрови шифонени шлейфове, много черно и любимият деним на покойния моден дизайнер дефинираха колекцията за идните топли сезони. 


Анджела Басет


Наташа  Поли

Последната за сезона Седмица на модата се провежда във френската столица от 26 септември до 3 октомври. Най-очакваните шоута: Dior, Balenciaga, Schiaparelli, Givenchy, дебютът на Стефано Галичи (Stefano Galici) в Ann Demeulemeester, Mugler, Stella McCartney, Chanel и Valentino, събраха купища звезди от целия свят, а за нас е удоволствие да следим пищността и размаха, с които модата разказва своитe красиви приказки. 

More All fashion