Следва

Най-добрата комбинация тази пролет са леки дънки и тези обувки!

В царството на обемните чанти, тези осем са за цял живот

Сред многото чанти, чарът на свръхголемите е вечен. Не само, че има напълно различен капацитет за съхранение от мини чантите, но и може да се носи небрежно, така че се съчетава добре с всеки стил. За да ви ориентираме в интелигентното инвестиране в аксесоар от този тип, избрахме осем модела чанти, които можем да носим с радост буквално до края на живота си.

 

All fashion преди 2 месеца

Bottega Betetta Andiamo

Bottega Veneta е свръхлуксозна еталианска марка, прочута с дискретността си. Обожаван от всички световни звезди, моделът Andiamo, който използва уникалната техника intrecciato, се предлага в общо четири цвята. За разлика от други едри чанти, тази има магнит вътре, така че можете да я отваряте и затваряте лесно. Освен това, можете да я носите по два начина: в ръка или на рамо. Разбира се, детайлът със златен възел е безпогрешно попадение, което държи свръхвисока цената на тази отлична вещ и на вторичния пазар. 


Trend Report: go big or go home или грамадните чанти се върнаха


Prada Nappa Tote

Няма по-стилен избор от черна кожена чанта с изчистен дизайн. Nappa на Prada идеално отговаря на критериите за вечния аксесоар. Допълнена с малкото триъгълно лого на Prada върху леко лъскавата черна кожа, тя внушава изящна носталгия към миналото с приятното си винтидж усещане, нали?

The Row Park Tote

Когато говорим за анти-it чанта, не можем да пропуснем The Row. Подобно на Prada, тя има семпъл, класически дизайн, така че не е нужно да се притесняваме, че някога ще излезе от мода, и е идеална за работа.

Coperni Heart

Ако сте малко уморени от геометричните чанта форми, вижте сърцето, представено от Коперни за миналия Свети Валентин. Неговото леко тегло, достатъчно място за съхранение и остроумна форма го правят страхотна ежедневна чанта.

Saint Laurent Icar Maxi Shopper Bag

А ако предпочитате голяма чанта, защото имате много неща, който носите всеки път, когато излезете от къщи? Чантата Ikar Maxi Shopper Bag на Saint Laurent е отговорът. Освен това има подвижна торбичка, така че е по-практична от всяка друга чанта и благодарение на класическия си дизайн и цвят не е нужно да се притеснявате, че ще се окаже демоде някога, въпреки че по характера си it чанта, т.е. ултрамодерна, защото е припозната от фешън мацките в Инстаграм. Разбира се, тя е любимка и на много истински звезди, сред които Росалия и Анджелина Джоли!

JW Anderson Bumper-31 Raffia Tote

Няма чанта, която да подхожда по-добре на лятото от тази красавица, изработена от рафия или, както сме свикнали, слама. Това, което отличава Bumper-31 на JW Anderson сред различните чанти от рафия, е нейното удобство. Може да се отваря и затваря с цип и дори можете да регулирате дължината на презрамката, за да я носите на рамо.

Telfar

Чантата Telfar, която Бионсе обича повече от Birkin, също отдавна е „класика“. Дизайнерът Телфар Клеменс е толкова талантлив, че се очертава като водещ кандидат да поеме поста творчески директор на Louis Vuitton след смъртта на Върджил Абло. Най-голямото предимство на пазарската чанта Telfar е, че е изработена от изкуствена кожа, което я прави много лека. Има солидно разнообразие от цветове и размери за избор, а цените са много разумни.

Dior Book Tote

"Книжката" вече е част от представителната гама чанти на Dior. Аксесоарът не само може да се похвали с разнообразна гама, но използва материали като платно и рафия, така че всяко притеснение от износване или драскотини бива изоставено.

 

More All fashion