Следва

Double Trouble: Пенелопе Крус или Сигърни Уийвър на наградите "Гоя"

Чудим се дали ни харесва: Mob Wife естетиката на Ирина Шейк

Тенденцията "мафиотска съпруга" или mob wife тотално очарова поколението Z, което, в търсене на вдъхновение за „силовия стил", гледат с удоволствие култовите филми и сериали с мафиотска тематика. Сред най-горещите заглавия, естествено, са Good Fellas и The Sopranos, изобилни с отлични препратки към този така модерен в момента стил, който, признаваме си и ние, ни харесва. 

Celebrities преди 2 месеца

Ирина Шейк, която упорито се обличаше в черно отгоре до долу тази зима, очевидно също харесва стила на "жената на боса", в който има много чар, карайки наблюдателите да се усмихват. Само преди дни моделът показа стайлинг ала Mob Wife, близък до „екстремния“.

Във View Sofia вече писахме за Mob Wife стила и твърдим, че материалите и кройките са ключът към успеха. Като свеж пример идва стайлингът като по поръчка на мадам Шейк, с обемното й манто с животински принт, което сякаш казва: "колкото повече, толкова повече“. В дрехата на Ирина се комбинират шарки на зебра и леопард, а самата тя изглежда точно като "силно момиче" с безупречните си слънчеви очила и едри златни обеци.

Ако нещата бяха спрели дотук, положението нямаше да е чак „съпругата на големия бос". Но, в продължение на тренда, Ирина ни предизвиква и с облеклото си под връхната дреха, а именно слип рокля с дантелени детайли, разкриващи бельото й. Благодарение на това получаваме супер шик външен вид, който е завършен не с очевидните за целта високи ботуши, а с остроумен чифт маратонки New Balance, които фиксират еклектиката безобразно добре. 

Всъщност Ирина Шейк много обича животинския  принт. Миналия септември тя показа необичаен стайлинг на Седмицата на модата в Ню Йорк, който помним и който се каним да повторим напролет. Двойното напластяване от рокля с леопардов принт и ежедневна асиметрична рокля отгоре е супер градски, удобен и секси, при това не толкова екстремен като горния тоалет, за сметка на това много привлекателен. Доза забава можем да добавим и ако, вместо слип рокля, сложим под горната дрешка просто анималистично бельо. 

Mob Wife класиката със сигурност е палтото с вид на умопомрачително скъпа вещ. Което не значи, че тенденцията ще отшуми с края на зимата, което очевидно смята и Ирина Шейк. В последните няколко години тя всяко лято носи тънка рокля с леопардов принт. Ще следим внимателно как ще избере да покаже горещия тренд тази пролет красивата рускиня. 

А междувременно ви питаме: бихте ли и ако да, защо, и обратното, в анкетата >>>   

Анкета

Бихте ли носили нашумелия Mob Wife тренд?

More Celebrities