Следва

Пеперудите в стомаха: състояние на тревожност или фаза на влюбване? Психологическото обяснение на феномена

Разкошна Зендая в спираловидна бяла рокля: жива скулптура под парижкото небе

Подвиг на инженерството на висшата мода. Това е грандиозната „спирална роба“ на модна къща Alaïa, която Зендая облече за премиерата на Dune 2 в Париж.

Celebrities преди 2 месеца

Зендая демонстрира едно от най-смелите творения от парижката Haute Couture модна седмица

Три седмици след края на Седмицата на висшата мода 2024 в Париж, Зендая спечели правото на първа демонстрация на една от роклите, събрала най-голям възторг в Instagram сред всички, показани на престижния форум във френската столица. И съвсем уместно тя реши да я покаже по време на парижката спирка на промоционалното турне на филма, в който скоро ще я видим, Dune - Part Two. Стилистичен избор, нелишен от дързост, който показва модното безстрашие на красивата 27-годишната актриса, като вземем предвид, че говорим за творение, което е всичко друго, но не и лесно за носене.

Пример за изключително модно инженерство

Този истински моден хамелеон на име Зендая вече доказа, че може да носи всичко или по-скоро всичко, което нейният личен „архитект на имиджа“, стилистът Лоу Роуч , предложи. И така, тук тя позира на невероятния фон на Айфеловата кула, "увита" - в буквалния смисъл - в скулптурна бяла рокля с бандо от Alaïa, която е върхово постижение на висшата мода. Изработена от мериносова вълна – както всички останали облекла в колекцията Haute Couture на френската къща за 2024 - чрез щателен процес, продължил една година и вдъхновена от най-основната геометрична форма: кръгът.


„Вие печелите, аз си тръгвам": звездният стилист Лоу Роуч напуска заради "лъжите" и "политиката"


Не толкова секси, колкото чувствена естетика

„В продължение на две години и половина правихме супер-секси неща и аз все още обичам да ги правя“, казва Питър Мюлие, творческият директор на Alaïa. „Но светът се промени. Тази рокля е по-малко "сексуализирана", като същевременно е много чувствена." Зендая е перфектното рекламно момиче на този нов етап от развитието на къщата, която, макар да отдава почит на основателя Азедин Алая, отива решително по-далеч, на терен на експериментиране, който задоволява стилистичната визия на онези, които, подобно на звездата от Euphoria, непрекъснато търсят нещо ново. И можем да вярваме, че за Зендая спираловидната рокля с лента, проектирана от Mulier, представлява точно онзи вид „новост“, която самата тя обича да носи.

Промоционална обиколка с високо модно съдържание

Този от Alaïa не е първият грандиозен външен вид, който Zendaya показа по време на промоционалното турне за Dune - Part Two. По случай премиерата на филма в Париж, например, актрисата беше облечена в златно творение с качулка на Louis Vuitton. И можем да очакваме, че за премиерата в Лондон, насрочена за Лондонската седмица на модата Есен/Зима 2024/2025 (16-20 февруари), Роуч (Roach) ще ни изненада с още някакво хрумване от извънредно висок фешън ранг.  

Париж обаче е сцена, която изисква специлна степен на драматизъм и спираловидната роба на Мюлие – собственото определение на артистичния директор – е абсолютно перфектна в този контекст. А и никой не би могъл да генерира медийния вихър по-добре от Зендая.

More from View Sofia

„Вие печелите, аз си тръгвам": звездният стилист Лоу Роуч напуска заради "лъжите" и "политиката"

Celebrities преди 1 година

Известният холивудски стилист Лоу Роуч, облякъл половината от съвременните топ звезди за светски събития: Зендая, Хънтър Шафър, Аня Тейлър-Джой, Селин Дион, Бела Хадид и много други, и който е на върха на кариерата си, неочаквано обяви оттеглянето си   

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 седмица

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път. 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 14 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.