Следва

Нов гейм за Зендая на Challengers

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път. 

Celebrities преди 1 седмица

Бяла рокля от Ralph Lauren 1992 S/S Collection, съчетана с бели обувки - дрехата с отворени рамене,  деколте в стил поло риза и разкроени детайли на минипола е завършена с минималистични бижута и много елегантни обувки на ток е абсолютната дума за шик. 

 

Бялата рокля, която Зендая избра за турнето, е точно същата, която супермоделът Синди Крауфорд демонстрира на пистата на Ralph Lauren 1992 S/S. Синди, след като видя тоалета върху Зендая, на секундата го публикува в историята си в Instagram, пояснявайки: „Зендая в любимата ми рокля на Ралф Лорън“.

Междувременно Зендая се появи и на корта, за да гледа турнира от Монте Карло ATP Masters 1000 Series, проведен в Монако - налице е плетен пуловер Brunello Cucinelli, съчетан с дълга пола за великолепно спортно-елегантно и комфортно настроение.

Следващия премислен до последния детайл имидж се състои от горна част без ръкави в стил поло блуза и плисирана пола. Твърди се, че ансамбълът, допълнен с бели маратонки, е вдъхновен от Алтея Гибсън, първата афро-американска тенисистка, спечелила турнир от Големия шлем през 1956 г.

Последният момент в краткото, но едновременно наситено пътуване през уикенда също не разочарова. Зендая, която се появи в италианското токшоу Che Tempo Che Fa, избра бяла мини рокля от 16Arlington - съзерцаваме страхотното деколте и подобните на възел детайли на полата. Тази поредна визия отново е завършена с бели обувки на тънък и много висок ток.

След като Challengers излезе и Зендая завърши дългото си пътуване, няма ли тенис модата да се окаже най-горещата тенденция това лято? Обзалагаме се, че да, и припомняме другите тенис моменти на звездата по повод премиерата на Challemgers:

В Сидни: Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър, Париж и Рим

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 5 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.