Следва

Ким Кардашиян с нова колекция бански, в рекламите - тя

Нов гейм за Зендая на Challengers

Топката е хвърлена на Зендая, отиграването й определено се получава. 

 

Celebrities преди 1 седмица

Зендая демонстрира вълшебен външен вид на всяка предпремиера от множеството световни точки на обещаващия филм Challengers. Маниерът е отлично отработен още от времето на премиерите на Дюн: Част 2 и доказва, че младата красавица е „майстор на трансформацията“ на червения килим. Прес обиколката на Challengers не е лесна. Докато в лентата Зендая е все пак шампион по тенис, еволюцията й като протагонист във все по-интригуващи заглавия съдържа прецизирани до последния шев кодове, в случая свързани с великата игра тенис.

На премиерата, състояла се в Рим на 8-ми, тя показа перфектен стайлинг, сякаш току-що излиза от сцена от филма. Първото нещо, което хваща окото, е поръчковата рокля от испанската Loewe (вижте още: Зендая в 3 х Louis Vuitton: премиерата на Challengers в Париж)..

Сребристото мини излъчва дословно спортна атмосфера благодарение на комбинацията от дълбоко V-образно деколте и плисирана поличка. Роклята блести на светлината, излъчвайки веселие и фриволност, но и класика и елегантност.

Съчетаването на чифта обувки с рокля като тази е трудно. Зендая намира обаче верния отговор. Белите обувки с деколте са с ток с тенис топка. Снимката е красноречева - нищо не може да засвидетелства по-добре вниманието към детайла от елегантните обувки, украсени с истински флуоресцентни топки за тенис.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.