Следва

Ким Кардашиян с нова колекция бански, в рекламите - тя

Нов гейм за Зендая на Challengers

Топката е хвърлена на Зендая, отиграването й определено се получава. 

 

Celebrities преди 1 месец

Зендая демонстрира вълшебен външен вид на всяка предпремиера от множеството световни точки на обещаващия филм Challengers. Маниерът е отлично отработен още от времето на премиерите на Дюн: Част 2 и доказва, че младата красавица е „майстор на трансформацията“ на червения килим. Прес обиколката на Challengers не е лесна. Докато в лентата Зендая е все пак шампион по тенис, еволюцията й като протагонист във все по-интригуващи заглавия съдържа прецизирани до последния шев кодове, в случая свързани с великата игра тенис.

На премиерата, състояла се в Рим на 8-ми, тя показа перфектен стайлинг, сякаш току-що излиза от сцена от филма. Първото нещо, което хваща окото, е поръчковата рокля от испанската Loewe (вижте още: Зендая в 3 х Louis Vuitton: премиерата на Challengers в Париж)..

Сребристото мини излъчва дословно спортна атмосфера благодарение на комбинацията от дълбоко V-образно деколте и плисирана поличка. Роклята блести на светлината, излъчвайки веселие и фриволност, но и класика и елегантност.

Съчетаването на чифта обувки с рокля като тази е трудно. Зендая намира обаче верния отговор. Белите обувки с деколте са с ток с тенис топка. Снимката е красноречева - нищо не може да засвидетелства по-добре вниманието към детайла от елегантните обувки, украсени с истински флуоресцентни топки за тенис.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.