Следва

Синът на Мадона и Гай Ричи Роко нарисува родителите си

Зендая в 3 х Louis Vuitton: премиерата на Challengers в Париж

Зендая отлетя за Париж, за да промотира филма на Лука Гуаданино "Претенденти" с нейно участие. В събота, 6 април, изпълнителката посети няколко промоционални събития, на които се появи във внимателно подбрани визии на Louis Vuitton.

 

Celebrities преди 3 седмици

Първо Зендая, 27, разговаря с пресата в културния център Maison de l'Amérique Latine, където дойде в ретро тоалет от колекцията пролет-лято на Louis Vuitton за 2013 г. и изуми всички с новия цвят на косата си.


Зендая, Майк Фaйст и Джош О'Конър

След това се проведе фотокол за „Chdllengers“ в хотел Crillon: за тази поява Зендая избра комбинация от копринени риза и панталон на Louis Vuitton от колекцията пролет-лято 1999 г.

По-късно същата вечер Зендая предпочете персонализирана вечерна рокля на Louis Vuitton за премиерата на филма в кино UGC Normandie. Неочакван моден аксесоар към тази визия се оказа гигантски кроасан, подарен от фенове, с който Зендая с радост позира пред камерите.

Challengers разказва историята на депресирана тенис звезда (Mike Feist), която е записана от съпругата си и треньор (Zendaya) за състезанието Challenger, където се налага да се изправи на корта срещу нейния бивш любим (Josh O'Connor). Вижте подробности от представянето на лентата и в Австралия - Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.