Следва

Синът на Мадона и Гай Ричи Роко нарисува родителите си

Зендая в 3 х Louis Vuitton: премиерата на Challengers в Париж

Зендая отлетя за Париж, за да промотира филма на Лука Гуаданино "Претенденти" с нейно участие. В събота, 6 април, изпълнителката посети няколко промоционални събития, на които се появи във внимателно подбрани визии на Louis Vuitton.

 

Celebrities преди 1 месец

Първо Зендая, 27, разговаря с пресата в културния център Maison de l'Amérique Latine, където дойде в ретро тоалет от колекцията пролет-лято на Louis Vuitton за 2013 г. и изуми всички с новия цвят на косата си.


Зендая, Майк Фaйст и Джош О'Конър

След това се проведе фотокол за „Chdllengers“ в хотел Crillon: за тази поява Зендая избра комбинация от копринени риза и панталон на Louis Vuitton от колекцията пролет-лято 1999 г.

По-късно същата вечер Зендая предпочете персонализирана вечерна рокля на Louis Vuitton за премиерата на филма в кино UGC Normandie. Неочакван моден аксесоар към тази визия се оказа гигантски кроасан, подарен от фенове, с който Зендая с радост позира пред камерите.

Challengers разказва историята на депресирана тенис звезда (Mike Feist), която е записана от съпругата си и треньор (Zendaya) за състезанието Challenger, където се налага да се изправи на корта срещу нейния бивш любим (Josh O'Connor). Вижте подробности от представянето на лентата и в Австралия - Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър.  

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.