Следва

Altuzarra празнува 15 години с интимно шоу, фокусирано върху прочувствената класика

Шапката и шалът се обичат, особено в началото на пролетта

При смяна на сезоните вратът и главата трябва да са топли, дори дрехите да изтънеят. Решението са шапката и шалът, достатъчно стилни и също толкова топлички. 

All fashion преди 2 месеца

И двете са ок самостоятелно, но в комбинация блестят. Комбинираме в един тон или смесваме смело тоновете в зависимост от материала и дизайна. Вариантите са много, а примерите за готини комбинации от този вид следват. 

Най-лесният начин е да съчетаем стилово и смислово шапката с шала. Всеки има поне един артикул, но ако обърнете малко внимание на съвпадението на цветовете, можете да създадете стилна и приятно небрежна визия. Venetia Alia показва стайлинг тон в тон с черна шапка със сладка бродерия и сив тънък шал. Настроението е шик, за което работи и многото черно в тоалета, включително кокетно кожено манто, жилетка, панталон и чанта.

Инес Силва предпочита кафява бейзболна шапка и шал с надписи. Обемно бомбър яке, изрязана тениска в гръндж стил и кадифени панталони създават естествен, макар и трудно определим чар. Подчертаваме ефекта с малък детайл, например яркозелена чанта през рамо.

Шапката е задължителна за зимата. Alice съчетава шапка с базов дизайн, шал и жилетка в бетонно сиво. Изглежда страхотно по всяко време и навсякъде, но ако планирате да присъствате на среща или важно събитие, нека съчетанието включва и симпатично палто като нейното.

Ако ви е много студено, шапката трябва да е пухена. Ярко розовият цвят на шапката, застъпен и в шарката на шалчето, се виждат отдалече и вдъхват живот на донякъде скучното зимно връхно облекло. Както виждаме във визията на София, кожените шапки и раираните шалове се съчетават по-добре със спокойни цветове като кафяво или сиво. Ако обичате да си играете с цвят, опитайте да добавите смели цветни елементи.

Ако сте малко отегчени винаги да носите една и съща шапка, опитайте с добрата стара барета. Плоската барета без периферия, носена от Линда, е перфектна като акцент и сама по себе си създава прекрасна атмосфера. Тук визията е завършена с деликатно увито шалче на тесни райета върху обикновено сако. Впечатляващи тук са червените чорапи като ясен акцент в тон с чантата през рамо в бордо. Мери също е с барета, която оживява сивата визия, съставена от сако, пола и шал в същия цвят. Акцентът е чудесен и тук - черни обувки с каишки върху бели чорапи.

More All fashion