Следва

Най-добрите front row визии от Седмицата на модата в Ню Йорк

Седмица на модата в Ню Йорк Есен/Зима 2024: Tibi

„Освободените“ 90-те (и никои други) станаха отправна точка за колекцията на Ейми Смилович. Дизайнерката обясни, че е изучавала снимки от десетилетието, но не самите дрехи, а хората, и колко живи изглеждат на тези снимки.

 

Runway преди 2 месеца

„Това ни накара да се замислим дали не сме твърде срамежливи; за създаването на това, което искаме, и надграждането върху него.“

Ето защо Smilovich разработва 33 свръхудобни и лесни за носене универсални визии. И това е, което съвременната жена очаква от съвременната мода. Тя (жената) иска да носи карирани гащеризони, пъхнати в ботуши, уютни пуловери с подходящи поли, елегантно скроени ризи и луксозни (буквално) спортни панталони. Тя обича скъсени якета, съчетани с клинове и ботуши над коляното, заострени лачени обувки, контрастни шалове, които могат да бъдат прибрани в талията на сакото, и ленти за глава.

Цялата колекция на Tibi от Седмицата на модата в Ню Йорк Есен/Зима 2024 е в галерията ни > 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.