Следва

Backstage от Седмицата на модата в Лондон - още, още мода

Седмица на модата в Лондон Есен/Зима 2024: луксозният универсализъм на Burberry

Третото шоу на Даниел Лий за британския лейбъл Burberry бе придружено от набор от песни на Ейми Уайнхаус.

Runway преди 2 месеца

Лий отбеляза, че за есенно-зимния сезон е мислил за реалните хора, които носят Burberry. „За всеки, от кралското семейство до хората по улиците, мисля, че Burberry е за всеки човек, защото докосва и винаги има нови хора и нови поколения, които го откриват.“

Десетки перфектни връхни дрехи (минималистични дъждобрани с високи яки, палта, парки, кожени палта и такива от овча кожа, бомбъри с кожени качулки и къси пухени якета), поли до пода с характерен кариран мотив, панталони с цип по средата на крачола (здравей, Фийби Фило), плетени и „пухкави“ рокли с ресни, няколко костюма с панталон (носени от мъже, но чудесни за дамите). На краката на моделите видяхме кожени ботуши с масивна катарама и други - над коляното, на главите им - красиви шалове в стила на Елизабет II, а в ръцете им - великолепни с обема си чадъри и просторни чанти без цип.

Това, което си струва да се отбележи специално, е кастингът. Шоуто беше затворено от 19-годишната Мая Уиграм, най-голямата дъщеря на Фийби Фило (именно в нейния екип Лий започва кариерата си като дизайнер).

Цялата колекция на Даниел Лий за Burberry Есен/Зима 2024 е в галерията ни, enjoy! 
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.