Следва

Мис Германия 2024: на 39, родом от Иран

Кери Мълиган дебютира новата колекция на Schiaparelli на червения килим

За изявата си на Берлинския международен филмов фестивал, актрисата избра рокля от една от най-красивите колекции висша мода за сезона.

Celebrities преди 2 месеца

След модното шоу на Schiaparelli Пролет/Лято 2024, което включваше (наред с други неща) рокля от дънни платки и бебе-робот, се чудехме коя ще бъде първата звезда, която ще дръзне да облече тоалет от изключителната колекция. Е, отговорът е ясен: прекрасната Кери Мълиган повтори Ирина Шейк, която показа дрехата на подиума, като го направи в една от тържествените вечери на Берлинале. 

Въпреки че актрисата може е да не е приключила с наградите за ролята си в Maestro, тя вече работи по следващия си проект, популяризирайки последния филм със свое чустаие - Spaceman. Лентата е с участието и на Адам Сандлър и е базиран на книгата Spaceman of Bohemia от Ярослав Калфарж. Мълиган изгря на червения килим на немския филмов фестивал Берлинале с разтърсващата визия, показана под номер 26 на шоуто на Скиапарели от Ирина Шейк. Черната рокля без презрамки е придружена от изящна "гола" драперия, която се простира далеч отзад. Въпреки че първоначално я видяхме обувки с висок ток и метален връх, обути на босо, мисис Мълиган стилизира роклята с обикновени черни обувки с деколте. С право задържайки вниманието върху модата, тя сведе до минимум бижутата, носейки само един пръстен и чифт дискретни обеци.

Мълиган се придържаше към перфектния стил през цялото Берлинале. За фотосесията на филма по-рано през деня тя облече семпъл черен костюм с остри като бръснач рамене и панталон тип цигара. Визията е в съответствие с всичко, което видяхме от Кели в сезона на наградите, т.е. изискан, елегантен и неутралун. Очевидно моделът на Schiaparelli влиза в точно съответствие със замисъла на стилистичния екип на звездата. Остава да видим как ще надминат себе си на Оскарите и следим.  

 

More Celebrities