Следва

Orebella, новият предприемачески проект на Бела Хадид, и какво знаем дотук

Спорният стил на Емили Ратайковски на своя връх

32-годишната Емили Ратайковски е в Париж, където участва в поредната Седмица на модата, този път с десетките ревюта на колекции Есен/Зима 2024.

Celebrities преди 1 месец

Моделът публикува в мрежата няколко снимки, очевидно направени в хотела й, на които я виждаме в златиста мрежеста рокля в стила на 20-те години на миналия век, която й стои великолепно. Разбира се, свикнали да виждаме Емрата в от разголен до по-разголен тоалет, никак не ни прави впечатление, че под ефирната дреха се вижда абсолютно всичко, вкл. анатомия, гащи и коланче на кръстчето, акцент на самата дреха, точно както и съблазнителните ресни и шалът около врата, редом до ръба на полата, обсипан с едри кристали.    

Емили има радваща окото физика и обожава да я демонстрира, както на социални събития, така и във фотосесии, а също и в социалните мрежи. Наскоро обаче моделът се появи плътно облечена на корицата на английското издание на списание Glamour и разказа как се е променило отношението й към феминизма. Тя припомни известния музикален клип Blurred Lines, в който участва топлес - на 20-годишна възраст тя възприема позирането гола като нещо „овластяващо“. Днес, доста по-зряла, тя намира това решение за грешно, защото "всяка жена, постигнала успех благодарение на външния си вид, всъщност го дължи на мъжете, чието желание й е дало тази възможности".

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.