Следва

Ема Стоун, Кейт Бланшет, Софи Търнър и другите на шоуто на Louis Vuitton в Париж

Сладкишче: Нур Алфала показа сина си от Ал Пачино

Приятелката на Ал Пачино, 30-годишната Нур Алфала, за първи път показа снимка на сина им Роман, който се роди миналото лято.

Celebrities преди 1 месец

Любимата на 84-годишния италиански актьор позира за арабския Vogue с изключително симпатичния млад мъж и сподели, че детето на Ал Пачино е нейният най-голям подарък.

 

Нур Алфала е продуцент и има магистърска степен по филмово производство. Наскоро тя направи премиера на първия си филм, A Little Death, който изследва кризата с опиоидите в Америка и последиците от нея, на фестивала Сънданс, като планира да го рекламира е в Кан. Докато Ал Пачино работи на снимачната площадка, Алфала се грижи за сина им Роман. Тя живее с бебето в нова вила и се опитва да съчетава грижите за него с ежедневната се работа.

"Когато той спи, това е моето време. Мога да чета сценарии, да гледам телевизионно шоу или просто да бъда себе си. Когато е буден, искам да съм там, искам да присъствам", каза Нур.

Въпреки раждането на първото си дете, което е изненада за любимата на актьора (и за самия него), Алфала не планира да спира кариерата си, която едва стартира. „Когато стана, веднага взимам телефона и проверявам имейла си. Не работя пет дни в седмицата, работя 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Иска ми се да бях от типа човек, който би чакал до понеделник сутринта."

Нур разказва още как е протекло сближаването с Ал Пачино и как двамата постепенно стават нещо повече от приятели. Двойката се среща за първи път на социална вечеря преди няколко години и разговаря през цялата вечер. „Мислех, че е страхотно. Помислих си, уау, това е Ал Пачино! Посещавала съм филмово училище, така че знаех отлично кой е той. Ал е уникален и много талантлив човек, но нямах никакнва представа, че един ден той ще стане баща на моя син." Същата вечер те не си разменят телефоните и се срещат случайно едва година по-късно.

"Тогава пандемията започна - спомня си Алфала. - Ал живее на съседната улица и започнахме да прекарваме всеки ден заедно, играейки шах и гледайки филми. Беше като филмово училище с Ал Пачино." Впоследствие "просто се получи нещо повече.“

Част от феновете на холивудския актьор са загрижени от значителната възрастова разлика между влюбените. Алфала отбелязва обаче, че се чувства комфортно в компанията на зрели хора, така че разликата им с Ал Пачино от 54 години не я притеснява по никакъв начин.

„Родена съм в грешното поколение", казва Нур. „През целия си живот съм била стара душа. Имам приятели на 70 години; мъже и жени, които наистина харесвам, общуването с които предпочитам пред общуването с хора на моята възраст. Винаги съм бил такава. Не знам защо. Мисля, че харесвам мъдростта, опита, живота в тях. Това ме привлича.”  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.