Следва

Влюбени Брад Пит и Пенелопе Крус в рекламен клип на Chanel

Какво да правя с теб, Redmi Note 13 Pro 5G...

Какво е леко, супер изтънчено, идва напролет и омайва като цъфнало дърво... 

All About Life преди 1 месец

На ръба на пролетта, на празника на жената, на това всичко наоколо да грее и да се събужда, прокарваме пръст по четири нежни, заоблени, луксозни ръба, от които разстоянието до ювелирното стъкло е само 2,27мм... Имаме чувството, че Redmi Note 13 Pro 5G ни се усмихва... 

Нюансът Aurora Purple (това е нашият цвят, но вие можете да се припознаете в Ocean Teal или Midnight Black, според повика на душата) е кремава хармония между люляк, аметист и боровинка. Двустранното стъклено тяло и отсъствието на скобата на екрана резултират в ултрафини предни рамки за поглъщащо изживяване при гледане - независимо дали гледаме нещо на него, или просто самия него. Ползваме го с наслада, затова надолу представяме, с искрено удоволствие, няколко неща, които правим с новото творение на Xiaomi тази пролет, т.е. сега и всеки ден.

1, 2, 3: снимки, сесии, изкуство

Телефонът идва с всичко, защото е за всички - или обратно. 200MP основна камера, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера за "трите за късмет", с които every shot is iconic, а качеството - професионално, дори когато зуумваме много. Последното важи и за предстоящите дълги летни нощи. Затова, който мисли да работи през март, да го грабва бързо; който ще пътува и ще си отдъхва, също, а на когото му се твори - don't walk, run към най-близкия технологичен доставчик. Резолюцията на снимките стига до 16320 x 12240, което фотографите знаят какво значи, а останалите предстои да разберат, а за ефекта от откритието леко завиждаме. Фантазиите тук се подкрепят от действителни факти, тъй като оптичната стабилизация на изображението (OIS) компенсира развълнуваното трептене на ръката и движението на обектива. В комбинация с EIS (електронна стабилизация на изображението), той работи като невидим статив, благодарение на който правим по-ясни снимки и по-въздействащи видеоклипове.

Най-важното, което искаме от едно устройство, освен бързина, надеждност и красив дизайн, е забавление - особено след тази изтощителна зима. Този Xiaomi има специални забавни функции, които го правят весел и приятен винаги: Xiaomi ProCut, разкрасяване на животни, AI боке ефекти, магическо изрязване. Не искаме да сме разточителни, но Redmi Note 13 Pro 5G e и устойчив на пръски и оптимизиран за подобрено разпознаване и контрол при докосване с мокри ръце. А ако се вълнувате слабо от фотографията и наближаващите топли дни до басейна - първо, не ви вярваме, и второ - можете да се отдадете на писане, имате памет за поне 6 пространни романа - 8+256 GB.  

4, 5, 6: готвене, медитация, филми

Тъй като сме в месеца, в който последно имаме желание за дълги уютни дни вкъщи, имаме цялото време да експлоатираме зверския процесор на новия Redmi Note на Xiaomi, работещ на мощни алгоритми с изкуствен интелект, които карат телефона да се усеща като живо същество. Optic fusion, Color engine, Accelerating engine, Bionic sensing, Ecosphere engine, HD engine са само някои от прецизните му "сетива". А дисплеят направо нашепва "изгледай всички епизоди на кулинарното шоу на Джулия Чайлд" и "прочети "Дюн" на мен и си причини за пореден път "10 неща, които мразя в теб", най-сладката романтична комедия. Той е 6.67" AMOLED CrystalRes 1.5K с уникални цветове и защита на очите - много важен момент!  

В крайна сметка, това е телефон, който влиза в хармония с нашата собствена чувствена природа, затова прекрасно си медитираме с него - сутрин, вечер и между тях. Звукът е кристален и има множество опции за скорост на опресняване, които интелигентно адаптират устройството към различни сценарии, за да намалят консумацията на енергия и да осигурят по-стабилен дисплей за по-плавно изживяване. Енергия, стабилност, лекота - това манифестираме при всяко отключване. И като казахме отключване: той има четец на пръстови отпечатаци на дисплея, който поддържа мониторинг на сърдечния ритъм, и почти разпознава, когато сме влюбени. 

7, 8, 9: работа, пътуване или нищо

Redmi Note 13 Pro 5G е добре настроен към работохолиците, защото самият той има такива наклонности. Флагманският 4nm осемядрен процесор Snapdragon® 7s Gen 2 осигурява висока производителност, подобрявайки цялостната ефективност, обработката на изображения и работата в мрежа, дори колегите да са доста хаотични модни редактори, каквито сме чували, че има. Тези от другата страна, лудите по пътуването, също трябва да са спокойни, защото усъвършенстваното турбо зареждане (цели 67 вата) позволява бързо да заредим устройството си до пълен капацитет, а именно 5100 mAh, като, разбира се, в комплакта имаме и включено зарядно. С голяма батерия, която издържа колкото power bank, се наслаждаваме на дълготрайна употреба без притеснения и имаме достатъчно да си свършим всички задачи на самолета, кораба, в колата (ако друг кара, нали) и да имаме за като стигнем. А най-хубавото на всички тези привилегии е, че понякога позволяват да не правиш нищо лудо и интезивно, за да ти е хубаво, така че не забравяйте моментите, в които не правим нищо, просто си стоим с телефона... най-сладкото под пролетното слънце... 

Има още много какво да се каже за Redmi Note 13 Pro 5G - всичко е ТУК - но нашите опит, разсъждения и емоции казват: ако искате да имате щастлива пролет, все едно продуктивна или мързелива, имайте го.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.