Следва

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!

Astro преди 1 месец

Малко от читателите на нашите астро рубрики са начинаещи в принципите на небесните тела, но обясняваме за останалите: Новолуние се случва, когато Луната и Слънцето се срещнат на еднакъв натален градус, образувайки съвпад. Като практикуващи астролози, ние държим изцяло на прецизността, защото шлифоването на диамантите е възможно в астрологичната вселена. Новолунието е време за задаване на намерения и цели. Вземете темата (знака) на всяко Новолуние като вдъхновение да извадите най-добрата версия на себе си! 

Астрологичната година почти приключи - какъв рилийф само... (ICYDK, новата астрологична година започва на пролетното равноденствие на 19 март.) От една страна, тази година беше социално, духовно и емоционално предизвикателна. Всяка година идва с предизвикателства, а предизвикателствата през изминалата астрогодина бяха многостранни и сложни. Но въпреки че много от нас може да са се почувствали блокирани, наблюдаваме в себе си и в другите голям духовен растеж.

Астрологичната година от сезона на Овена 2023 до сезона на Рибите 2024 ни напомня, че има много повече от това, което виждаме на пръв поглед, и предстоящите затъмнения ще ни научат, че по-голямата част от комуникацията се случва само на повърхността, под която са скрити дълбоко вкоренени проблеми. Как можем истински да оценим един плод, без да погледнем корените, в които той е култивирал своите намерения?

На 10 март 2024 г. Новолунието в Риби настъпва в 4:59 сутринта. Това Новолуние формира съвпад с Нептун - което основно означава, че е събитието в случва в пространството на духовната планета. Когато планетите образуват съвпад, това на практика означава, че те стават besties и като такива, имат спречквания. Заради богатия на въображение Нептун, сантименталното Слънце и сдържаната луна Луна, които едновременно се намират в знака на Рибите, има потенциал да изпаднем в стари навици. Нептун може да повлияе на Луната и едновременно да попадне в нейното влияние, което в крайна сметка да излее всякакви емоции в пространството. 

Въпреки това, Уран също участва в тази астрономия, образувайки поддържащ секстил със Слънцето и Луната, откъдето се намира, в Овен. Докато Новолунието може да представлява сълзи за сегашното състояние на събитията, Уран служи като напомняне, че не всичко е ясно, явно и разкрито. По време на това Новолуние в Риби, Уран е оптимистичният приятел, който се намира на достатъчно разстояние, за да предостави нова перспектива... и да отбележим - Луната и Слънцето наскоро се отделиха от съвпад със Сатурн, което представлява необходимост да се има предвид как травматичните преживявания могат да доведат до грешна логика. Какво означава това? Бъдете с отворен ум и очаквайте неочакваното. Как точно - обясняваме надолу, знак по знак. Честита пролет, честит Ден на Жената, честито Новолуние!

Овен

Вашата цел в момента е да разберете инстинктивната си природа. Кой архетип ви води? Чувствате ли се като дете, като старец или като диво животно? Вярвате или не, всички тези архетипи живеят във вас, дори и да не сте наясно как и кога ще ги изразите. Засега най-доброто нещо за вас е да отделите време за размисъл върху архетипа, който смятате, че съответства на текущото ви състояние. Вземете дневника си и напишете историята на сегашното си аз - артикулирайте писмено житейското си приключение!

Телец

Това Новолуние ще ви накара да мислите за своята състрадателна, но изморена общност. Да, Телци, дуалността съществува. Всички ние сме сложни същества и животът крие множество пътища към яснотата, която търсите. При това Новолуние трудни новини или разочароващи преживявания може да ви накарат да се почувствате откъснати от света или невярващи. Може да почувствате сложен гняв или неочаквана тъга. Каквото и да се случи, знайте, че разочарованието ви е основателно. Напишете в дневника си ка възнамерявате да използвате интуитивната си мъдрост, за да намерите следващите си стъпки и решения.

Близнаци

Случайно да сте в състояние на смут относно кариерата си? Това Новолуние представлява време, в което може да се изгубите в чувствата си. При Новолуние в съвпад с Нептун има вероятност да не виждате напълно своя дългосрочен потенциал. И с Уран в дома на несъзнаваното във вашата рождена карта, има шансовете вече да знаете, че ви очаква нещо ново. Не позволявайте на вашите минали грешки да замъглят неочакваната природа на неизвестното. Доверете се на интуицията си - все още има скрити скъпоценни камъни, които трябва да бъдат открити в скъпоценния терен, който наричаме живот.

Рак

Ако сте на кръстопът, пътувайте! Ако се съмнявате в нещо, четете! Рак, ако сте изпитвали духовно безпокойство, сега е моментът да се обърнете към хубава книга. Задайте си въпроса кои от вашите вярвания усещате застрашени. Там, където има съмнения, има място за възприемане на нова идеология. Когато подхождате към живота с чувство на непредубеденост, вие казвате на Вселената, че сте готови за нови начала. Отделете време, за да запишете мечтите си. Уран, който ви изпраща късмет от Градината на Телеца, ще помогне да откриете, че по някакъв начин се свързвате точно с когото и от какво имате нужда в момента. Подходете към това Новолуние с отворени обятия!

Лъв

Понякога голямата уязвимост изисква умишленост и планиране. Не в смисъл на фалш и манипулиране на хора, а в смисъл на творческа организация или нова форма на забавление. Не можете да намерите истинско удоволствие, освен ако не сте готови да надскочите гордостта си. Колкото и неудобно да се чувствате с интимността, когато станем свидетели на нечий отговор на нашите провали, можем наистина да опознаем човека. Как се чувствате, когато размишлявате върху срамни преживявания? Надмогнете тези притеснения.

Дева

Какво ви липсва, Деви? Помнете, че имате потенциала сами да слагате превръзка на очите си. Може да сте заобиколени от изобилие и благословии, но сте толкова уловени в собствените си ограничаващи вярвания, че не можете напълно да се насладите на плодовете около вас. Опитайте се да запазите отворен ум. Смирението може да бъде инструмент, който или ви смалява, или ви насърчава да подхождате към света с желание за разбиране. Вместо да основавате истината и праведността на собствената си гледна точка, помислете как вашите любими хора са израснали, за да се ориентира в света, в който живеем. Може би тогава ще свалите превръзката от очите и ще продължите напред с широко отворени очи.

Везни

Умората ще забави способността ви да функционирате, Везни. Вие не сте Слънцето - нямате безкрайно количество енергия или огън, който може да освети света около вас. Вие сте само един човек с всичките предизвикателства и хубавини на човешката природа! Въпреки че имате способността да движите идеологии и да разпалвате пламъци, ще се изморите, ако се опитате да играете всички роли едновременно. Изберете да бъдете уязвими и поискайте помощта, от която се нуждаете. Ще се изненадате как нещата се случват във ваша полза, когато най-малко очаквате.

Скорпион

Възстановяването от разбито сърце никога не е лесно. Някога инвестирали ли сте се в това наситина? Направете си огромна услуга и се отнесете към себе си с много повече състрадание, отколкото си давате в момента. Оценете човешката си същност. Направете равносметка на уроците, които сте научили. Бъдете благодарни, че сте достатъчно смели да се отворите отново, дори ако минали връзки са се провалили. Има нещо, което се готви за вас. Очарователна романтика или потенциал да срещнете някого, когото може да не смятате за свой тип и който ще ви изненада. Бъдете оптимистични. 

Стрелец

Сири, пусни „$ave Dat Money“. Пак заповядайте, Стрелци. Наистина е време да се съсредоточите върху спестяването и печеленето на пари. Въпроси, свързани дом и семейния живот, са ви е накарали да харчите повече, отколкото бихте искали. Въпреки че способността ви да практикувате щедрост е похвална, има вероятност нивата на стрес да се повишат. Опитайте се да избягвате всякакви разсейвания. Независимо дали имате нужда от пестене на енергията си или пари, ще откриете, че това ще ви помогне в дългосрочен план.

Козирог

Никой не се радва истински да греши. Много от вас се гордеят с това, че са коректни, а на вас ви харесва да сте авторитетна фигура в сферата на вашите интереси. Мислете за всички моменти, когато грешите, като за възможности да развиете благодатта си. Всъщност, колкото повече се упражнявате да се справяте с грешките със собствения си уникален усет, толкова по-вероятно е да увеличите своя чар. Честно казано, хората, които разкриват своите уязвими места, са примамливи и привлекателни. Усмихвайте се, смейте се и намигайте на другите, за да си проправите път през всяко потенциално неудобство - някой ще ви се възхищава за това.

Водолей

Заедно със Стрелците можете да седнете и да разработите финансов план - и те като вас трябва да се справят с парични проблеми в момента. Сега вашите ценности и портфейлът ви преминават през ограничения, което ви налага да бъдете особено дисциплинирани през това Новолуние. Очаквайте членове на вашето семейство или наемодатели да ви потърсят по въпроси, които изискват вашето време и потенциално вашите пари. Изграждането на добра визия и на спокойствие в ежедневието винаги изисква инвестиции.

Риби

Честит рожден месец, Риби! Тъй като годишното Новолуние във вашия знак идва, насърчаваме ви да помислите върху растежа си през 2023 и 2024 г. Макар че са минали само три месеца от 2024 г., вие все още имате цял сезон за самоотражения, от които да се поучите. Вземете дневника си и запишете всички начини, по които се превръщате в желаното себе си. Отделете малко време, за да оцените интересите, хобитата и работата, които вършите, и как те допринасят за вашето самочувствие. 2023 може да е била трудна година, която ви е предизвикала да растете и да цъфтите. Отделете време сега, за да вземете под внимание резултатите от всичките предизвикателства. Как се променихте? И как искате да се променяте в бъдете?

More Astro