Следва

Обичта на известните: Джиджи Хадид и Брадли Купър

Двама души са ранени при опустошителен пожар в дома на Кара Делевин

Голям пожар е избухнал в дома на Кара Делевин в района на Студио Сити в Лос Анджелис, съобщи Page Six.

 

Celebrities преди 1 месец

Според изданието пожарът е възникнал в задния двор на къщата посред нощ, след което огънят е обхванал една от стаите и се е разпространил към тавана. Скоро всички съседи са видели как гори двуетажното имение на Кара, с размери около 618 квадратни метра и цена от 7 милиона долара. Вследствие на пожара е рухнал покривът на къщата.

Спешна помощ е пристигнала своевременно, но потушаването на пламъците е отнело два часа, като при това е пострадал един от участвалите 94 пожарникари – той е настанен в болница и в момента е в задоволително състояние. Един от обитателите на дома е пострадал от вдишване на дим.

Самата собственичка на имението не е била вкъщи по време на инцидента - Кара в момента е в Лондон, където участва в театрална постановка. След като научава за пожара, моделът публикува снимка на двете си котки в стори, придружена с надпис: "Сърцето ми е разбито днес. Не мога да повярвам. Животът може да се промени с едно мигване на очите. Ценете това, което имате." Феновете на звездата решиха, че любимците й са починали, но скоро стана ясно, че това не е така. Няколко часа по-късно Кара публикува нова снимка на котките и написа: "Живи са! Благодаря на пожарникарите!" Моделът изказа благодарност към всички, които са помогнали за гасенето на огъня.

Причината за пожара все още не е установена със сигурност, но не се разглежда възможността за умишлен палеж. Родителите на Кара, Пандора и Чарлз Делевин, казаха пред репортери, че вероятно е възникнал някакъв електрически проблем. Според Пандора дъщеря й е отчаяна от случилото се, защото „целият й живот“ е в това имение (вижте още: Разплаканата Марго Роби напуска дома на Кара Делевин: говори се за тежък срив при модела). 

More Celebrities