Следва

Николас ди Фелис поема Jean Paul Gaultier

Trend Report: големи бели панталони

Макар и да е факт неоспорим, че тесните като цигара панталони и особено дънките от този вид се завръщат, все пак на дизайнерските писти за Пролет/Лято 2024 се откриват и панталони, които позволяват да дишаме.

 

All fashion преди 1 месец

Особено в бяло, идеални за носене през лятото, панталоните Palazzo са другото име на свобода. Много модерните, много широки панталони или добрите стари Палацо, с уточнението, че има малка разлика между двете - Палацо се характеризират с много плавна кройка, от която очертанията на крака са едва доловими. Ако не се вгледате внимателно, може да ги сбъркате с пола. Естествено, те са изработени предимно от леки и тънки материали. Тънката разлика с широките панталони е, че при последните определено говорим за кройка и силует на панталон, а материите варират много по-широко - вкл. деним.   


Gabriela Hearst

За да не е съвсем въздушно усещането, ключът към този стил е „балансът“. Като цяло, свободолюбивият силует на панталоните, който се вее на вятъра, се съчетава с елементи, които го поддържат стабилен. Разбира се, настроението на всеки дизайнер е различно. Има всичко - от официални стилове, които стават и за офиса, до свежи идеи, които искаме да носим на почивка. Следват няколко палацо и широки панталони, които се явяват истинска стилова необходимост за предстоящия сезон, с прилежащите подробности около комбинирането им. 


Alberta Ferretti

Визията на Алберта Ферети е идеална за работа - блейзър, риза и панталони палацо се комбинират изящно в ансамбъл, който обещава изключително удобство. Тоалетът е по-скоро официален, а размерите му - щедри, което е и тайната да се комбинира умело този тип дреха. Идеално уцелен е и цветът на ризата - богат послевкус към нежно преливащия се силует.


Gabriela Hearst

Габриела Хърст е по-смела. Развяващите се, напомнящи плисирана пола панталони са съчетани с черен кожен топ и ботуши. Силно контрастният ефект осигурява усещане за стабилност.


LoveShackFancy


Ann Demeulemeester


Alberta Ferretti


Stella McCartney

Чудесно стоят на този тип панталони и топовете с прорези, защото осигуряват драматизъм на линията. Love Shack Fancy и Ann Demulmister предлагат съответно дантелени и прозрачни горнища и къси якета. Насладата идва от богатите слоеве и същевременно елегантното настроение. Алберта Ферети поддържа класиката с раирана риза без ръкави. Вариантът на Stella McCartney с късо и вталено сако също е добър, с условието горната дреха да не навлиза в линията на талията.


Tove

Не при всички случаи обаче е необходимо да търсим скъсен топ. Всяка дреха със стегната кройка, която подчертава линията на тялото, е добре дошла. Tove Studio избират блуза с деколте, което стига дълбоко до пъпа. Дори цветовете са унифицирани, за да създадат перфектно минималистично настроение. Завършваме с цветни сандали и слагаме спокойно точката (вижте още: Trend Report: единственото яке, от което се нуждаем тази пролет, е това!).  

More All fashion