Следва

Новите дрехи на Риана и фоновият шум за трета бременност

Ким като Бианка

Бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян публикува снимки в тоалет, сякаш консултиран от новата му половинка Бианка Ченсори.

Celebrities преди 2 седмици

Ким Кардашиян позира топлес и по чорапогащник-ботуш, и с наметнато отгоре обемно кожено палто в стилистиката на Mob Wife.

Приликите между тогавашната и сегашната мисис Уест бяха оценени в коментарите под публикацията. "Бианка, това ти ли си?", "И така, кой кого косплейва? Объркан съм", пишат феновете на Ким.

Приликите между Ким Кардашиян и Бианка Ченсори се обсъждат в интернет отдавна: жените си приличат на външен вид, а Кание Уест очевидно от години налага на близките до сърцето си сходен стил. Самата Бианка Ченсори също повтори тоалет на Ким Кардашиян, като се появи в метален бански, който много прилича на този, в който Ким позира преди няколко години.

Факт е, обаче, че въпреки стиловото си съперничество, Ким и Бианка имат съвсем прилични отношения. Ким няма нищо против Бианка да прекарва време с нея и децата на Кание (с едничкото условие Ченсори да е поне малко загърната), а наскоро всички заедно бяха забелязани на парти на Кание Уест.

Личният живот на Ким не е толкова късметлийски, колкото на доскорошния любим: преди седмици се разбра, че тя се е разделила с новия си приятел, американският футболист Одел Бекъм-младши. Двойката така и не излезе на бял свят заедно.  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 5 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 5 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.