Следва

Сбогом на Гаетано Пеше: един от най-големите майстори на дизайна, изкуството и архитектурата

Като на Синди обувките

Улисани в пролетни трепети, не разбрахме кога се посвършиха, конкретно 39 номер, но и част от другите.

All fashion преди 3 седмици

Новото попълнение във вече иконичната гама маратонки на Acne Studio се появи на сайта на бранда преди няколко седмици, за да видим вчера нещо много подобно на стройните крака на Синди Крауфорд и веднага да потърсим за тях ли иде реч. 

Чифтът се именува LACE-UP SNEAKERS в White/brown и струва нескромните 450 евро.

Очевидно замислени като една от най-желаните маратонки на сезона, тези класически, но и много модерни обувки са артикул, за чието ново появяване на клик разстояние ще следим в идните дни, защото... 

... са универсални, видимо удобни и непреходно шик. Като примерът на мисис Крауфорд е достатъчен, но със сигурност няма да остане единствен в звездния стил на пролетно ползване именно на този вид ежедневна обувка. 

След внимателно преразглеждане обаче осъзнахме, че обувките на супермодела са далеч по достъпните Samba на Adidas, с доста по-скромната цена от 239 лв.

Тъй като от Самбите все още има пълна номерация, най-вероятно все пак ще изберем тях. А вас питаме, харесва ли ви този стил маратонки и ако да, кой от двата модела ала Синди Крауфорд предпочитате - в анкетата.  

Анкета

Харесвате ли този стил маратонки, и ако да, кой повече?

More All fashion