Следва

From the Heart to the Hands: туптящото сърце на Dolce&Gabbana е в Милано до 31 юли

Trend Report: всичко от велур, най-добре тъмно бежов

Във всичките си нюанси, той е великолепен тази пролет! 

All fashion преди 3 седмици

С настъпването на пролетта разнообразието налазва гардероба, а добрият стар велур заема сериозно място в това обещание за експеримент, примесено с елегантност и носталгия. Материалът има предимството да изглежда доста по-шик от обикновената гладка кожа, като в същото време е достатъчно универсален и стилен. Освен това този сезон велурът е сред големите хитове - топ дизайнерите предлагат всякакви варианти на обличане във велур: от официални костюми с панталон до елегантни рокли и поли. Разгледахме внимателно пролетно-летните ревюта и събрахме най-модерните начини да изглеждате стилно във велур през 2024 г.


LOEWE Пролет/Лято 2024


Miu Miu Пролет/Лято 2024


Gabriela Hearst SS 2024

Велурът е особено готин, ако ни покрива от глава до пети. Отличен избор е лаконичният костюм с панталон, като този, измислен от Габриела Хърст - идеален и за парти, и за офис. В зависимост от повода към него добавяме романтичен топ, семпла блуза или официална риза. Панталонът и сакото винаги могат да се носят и отделно. Джонатан Андерсън например предлага първото да се съчетае с пуловер, а якето - с кожена минипола и тениска - както го предпочита Хейли Бийбър.


Тина Кунаки

Още по-шик е роклята от велур. Мини, като при Ermanno Scervino, midi, като при Givenchy, или макси - във всеки случай тази дреха изглежда стилно. Велурената пола също изгрява тази пролет - комбинираме я с контрастна полупрозрачна блуза, модерно поло от Acne Studios или плетено горнище с кръгла яка от Marni. Последният щрих са чантата и обувките от велур. Високи ботуши с малък ток, боти до глезена или просто обувки с деколте - всичко зависи от личните предпочитания, но изборът гарантира приятен уау ефект. 

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Miu Miu


Джеси Андрюс


Лея Сфез

Препоръчваме ви да разгледате много внимателно връхните дрехи от велур - например елегантното манто на Miu Miu или дръзкото байкърско яке от дебютната колекция на Adrian Appiolas в Moschino. И двата варианта допълват перфектно всеки тоалет: и елегантната рокля, и официалния костюм, и ежедневната комбинация от дънкова пола и жилетка. Не отписвайте дебелите велурени ризи, които в края на пролетта лесно могат да заменят обичайните връхни дрехи. Можете да ги носите в универсална комбинация от поло и кожен панталон, каквато Bottega Veneta предлага в своята есенно-зимна колекция. Необичайна комбинация от нюанси, например ярко жълто и тъмно кафяво, придава специален акцент на ансамблите и не е за подценяване. 


Givenchy Пролет/Лято 2024


Miu Miu Пролет/Лято 2024


Miu Miu Пролет/Лято 2024


Loewe Пролет/Лято 2024


Coperni Пролет/Лято 2024


Givenchy Пролет/Лято 2024


Marni  Пролет/Лято 2024
 

More All fashion