Следва

Шик перленият костюм на Блейк Лайвли от снимките на "Лесна услуга" 2

Арън и Сам Тейлър-Джонсън: по-влюбени от всякога

Арън Тейлър-Джонсън придружи любимата Сам на премиерата на "Back To Black" в Лондон.

 

Celebrities преди 2 седмици

33-годишният актьор, за когото се говори, че е следващият Джеймс Бонд, позира на червения килим с 24 години по-възрастната си съпруга. Двойката е облечена изцяло в Tom Ford.

Заради голямата разлика във възрастта двойката често е обект на критики, а с края на любовта им се спекулира почти ежедневно. Само че мистър Тейлър Джонсън има контра аргумент. 

„Трябва да осъзнаете, че това, което повечето хора правят на 20 години, аз го направих, когато бях на 13. Правили ли сте нещо толкова бързо за някой друг или все изчаквате? Това не мога да го разбера. С каква скорост трябва да се наслаждаваме на живота? За мен е странно да се бавим”, отговори красавецът на въпрос какво мисли за общественото мнение за брака му.

Арън и Сам се запознават, когато тя е на 42, а той на 18. Женени са от 11 години и имат две дъщери, като Сам има две дъщери и от първия си брак (вижте още: Големите любовни истории: Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън).

57-годишната Сам режисира противоречивия биографичен филм за живота на покойната певица Ейми Уайнхаус.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.