Следва

Шик перленият костюм на Блейк Лайвли от снимките на "Лесна услуга" 2

Арън и Сам Тейлър-Джонсън: по-влюбени от всякога

Арън Тейлър-Джонсън придружи любимата Сам на премиерата на "Back To Black" в Лондон.

 

Celebrities преди 1 месец

33-годишният актьор, за когото се говори, че е следващият Джеймс Бонд, позира на червения килим с 24 години по-възрастната си съпруга. Двойката е облечена изцяло в Tom Ford.

Заради голямата разлика във възрастта двойката често е обект на критики, а с края на любовта им се спекулира почти ежедневно. Само че мистър Тейлър Джонсън има контра аргумент. 

„Трябва да осъзнаете, че това, което повечето хора правят на 20 години, аз го направих, когато бях на 13. Правили ли сте нещо толкова бързо за някой друг или все изчаквате? Това не мога да го разбера. С каква скорост трябва да се наслаждаваме на живота? За мен е странно да се бавим”, отговори красавецът на въпрос какво мисли за общественото мнение за брака му.

Арън и Сам се запознават, когато тя е на 42, а той на 18. Женени са от 11 години и имат две дъщери, като Сам има две дъщери и от първия си брак (вижте още: Големите любовни истории: Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън).

57-годишната Сам режисира противоречивия биографичен филм за живота на покойната певица Ейми Уайнхаус.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 4 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.