Следва

Лорън Санчес, Джеф Безос и Робърт де Ниро с любимата си на прием в Белия дом

Шик перленият костюм на Блейк Лайвли от снимките на "Лесна услуга" 2

Блейк Лайвли и Микеле Мороне продължават снимките на втората част на "A Simple Favor".

 

Celebrities преди 1 месец

На снимачната площадка на о. Капри, Италия, известната актриса, майка на четири деца, изглежда фантастично в шикозния бял костюм с перли, към който са добавени капела с перифория и чифт подходящи очила. Блейк работи на сцената с красивия италиански актьор Микеле Мороне, а редом с тях е и актрисата Анна Кендрик, която участва с Блейк в първата част на филма.

Междувременно Блейк и Микеле заснеха и сватбената си сцена. Създателите на филма твърдят, че именно около тази сватба се върти действието в "Лесна услуга" 2, криминална комедия, чиято първа част бе пусната на екран през 2018-та. Премиерата на втората част засега не е оповестана с точна дата, но се предполага, че ще е в късната пролет.  

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 4 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.