Следва

Бясно обсъждане на Норт Уест, 10, по повод маникюра и визията й

Лорън Санчес, Джеф Безос и Робърт де Ниро с любимата си на прием в Белия дом

В Белия дом се проведе държавен прием по повод посещението на японския премиер Фумио Кишида и съпругата му. На приема присъстваха милиардерът Джеф Безос с годеницата Лорън Санчес и актьорът Робърт де Ниро с възлюбената Тифани Чен.

 

Celebrities преди 2 седмици

Лорън Санчес избра за посещението си виненочервена рокля с отворени рамене с дълбоко деколте и дантелена горна част. Джеф Безос и Лорън Санчес са заедно от 2018 г. и се запознават, докато и двамата все още са женени за други (вижте още: Джеф Безос и Лорън Санчес пред Vogue, тя мисли за сватба, той - не). Джеф Безос бе женен за Макензи Скот в продължение на 25 години, а Лорън Санчес беше омъжена за холивудския агент Патрик Уайтсел. След като се срещнаха, Лорън и Джеф напуснаха семействата си, а през май 2023 г. двойката обяви годежа си (вижте още: Годеницата Лорън организира партито за ЧРД 60 на Джеф Безос).


Лорън Санчес и Джеф Безос

Любимата на 80-годишния Робърт де Ниро, 45-годишната Тифани Чен, се появи в бяла рокля с отворени рамене и бежово наметало. Преди броени дни двойката отпразнува първия рожден ден на дъщеря си Джия. Робърт и Тифани  са заедно от 2021 г., като преди това, през 2018-та, актьорът се раздели с бившата си съпруга Грейс Хайтауър. Освен най-малката си дъщеря Джия, той има още шест деца от предишни връзки.


Тифани Чан и Робърт Де Ниро 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.