Следва

Бясно обсъждане на Норт Уест, 10, по повод маникюра и визията й

Лорън Санчес, Джеф Безос и Робърт де Ниро с любимата си на прием в Белия дом

В Белия дом се проведе държавен прием по повод посещението на японския премиер Фумио Кишида и съпругата му. На приема присъстваха милиардерът Джеф Безос с годеницата Лорън Санчес и актьорът Робърт де Ниро с възлюбената Тифани Чен.

 

Celebrities преди 1 месец

Лорън Санчес избра за посещението си виненочервена рокля с отворени рамене с дълбоко деколте и дантелена горна част. Джеф Безос и Лорън Санчес са заедно от 2018 г. и се запознават, докато и двамата все още са женени за други (вижте още: Джеф Безос и Лорън Санчес пред Vogue, тя мисли за сватба, той - не). Джеф Безос бе женен за Макензи Скот в продължение на 25 години, а Лорън Санчес беше омъжена за холивудския агент Патрик Уайтсел. След като се срещнаха, Лорън и Джеф напуснаха семействата си, а през май 2023 г. двойката обяви годежа си (вижте още: Годеницата Лорън организира партито за ЧРД 60 на Джеф Безос).


Лорън Санчес и Джеф Безос

Любимата на 80-годишния Робърт де Ниро, 45-годишната Тифани Чен, се появи в бяла рокля с отворени рамене и бежово наметало. Преди броени дни двойката отпразнува първия рожден ден на дъщеря си Джия. Робърт и Тифани  са заедно от 2021 г., като преди това, през 2018-та, актьорът се раздели с бившата си съпруга Грейс Хайтауър. Освен най-малката си дъщеря Джия, той има още шест деца от предишни връзки.


Тифани Чан и Робърт Де Ниро 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 2 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.